3 Νοε 2014

Απάντηση Παμμακεδονικής στην Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης

Απάντηση της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού αγώνα Ελλάδος - Αυστραλίας στην επιστολή της Ηπειρωτικής εστίας Θεσ/νίκης με αρ. πρωτ. 301/29/10/2014 σχετικά με τις "παραφωνίες" της παρελάσεως όπως αναφέρεται.


Αρχή της Ενώσεως είναι να μήν απαντά ή να ασχολείται με κοινούς συκοφάντες, ανιστόρητους με ανόητες απόψεις και παντελή έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων.
Καλό θα είναι η Εστία να ασχοληθεί με την Αγία Ηπειρωτική γή που την δηώνουν και διεκδικούν οι Αλβανοί μεγαλοϊδεάτες και να είναι ενεργά παρούσα στην προάσπιση της Βορ. Ηπείρου και της εθνικής μειονότητας που στραγγαλίζεται καθημερινά με τις δολοφονικές καταδρομικές ενέργειες των οργάνων του καθεστώτος της γειτονικής χώρας.

Όσο για τα πρωτεία που ζητάει για την παρέλαση η Εστία, την ευχαριστούμε που μας διδάσκει τι είναι περιοδεύων θίασος.

Εύσημα είναι ο αγώνας η ενότητα απέναντι στους κλέφτες διεκδικητές της Ελληνικής ιστορίας και γής και όχι οι ευτελείς χαρακτηρισμοί, οι ξεπεσμένες περί πρωτείων απαιτήσεις, οι συκοφαντίες που είναι ποινικά κολάσιμες και τα τσιρκοειδή αντανακλαστικά.

Λίγη αιδώς είναι απαραίτητη.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Χρυσανθόπουλος Μιχαήλ

............
Σχόλιο taxalia: Eίναι θλιβερό να βλέπουμε πατριωτικά σωματεία και οργανώσεις να μαλώνουν μεταξύ τους. Παρακαλούμε να πέσουν οι τόνοι, να επικρατήσει η ψυχραιμία και να ξεχαστούν οι όποιες μικροεντάσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη