9 Ιαν 2014

Έτσι βγήκε ο Μπουτάρης: Σύμβουλος και δημοσκόπος γίνεται κ.Φαναρά της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ;

Με απλά και λίγα λόγια: O Στράτος Φαναράς, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας δημοσκοπήσεων, της METRON ANALYSIS. Υποτίθεται ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων -τουλάχιστον οι "μεγάλες" είναι ...
μακριά από κάθε πολιτικό εναγκαλισμό, καθώς αυτό θα οδηγούσε -ίσως- στην εξάρτησή τους. Η εταιρεία του κ.Φαναρά, είναι γνωστή για τις δημοσκοπήσεις της που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ συνήθως, πιο ψηλά από ότι αποδεικνυόταν ότι ήταν.
Για να μην το κουράζουμε και να το συντομεύουμε, απλά, είναι ΠΑΣΟΚ.

Ο δημοσκόπος λοιπόν, που διενεργεί μετρήσεις, στο παρακάτω βίντεο, εμφανίζεται να ...παραδίδει μαθήματα στρατηγικής στην ομάδα του Μπουτάρη. Πόσο αντικειμενικός λοιπόν μπορεί να είναι όταν "μετράει" τον Μπουτάρη;
Είναι σαν να λέμε ότι λογιστής μιας επιχείρησης, είναι ο εφοριακός που την ελέγχει.

Για όσους ξέρουν τα πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, θα καταλάβουν ότι η προεκλογική στρατηγική του κ.Μπουτάρη ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ- Μπουτάρη- ΠΑΣΟΚ. Στο βίντεο θα δείτε την ηγεσία του τοπικού ΠΑΣΟΚ (στον κύκλο ο πρόεδρος της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου).

Αυτά για όσους δυσανασχετούν με τον τίτλο "Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ" για τον κ.Μπουτάρη. 
Ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ (συμπεριλαμβανομένων δυστυχώς και φιλικά προσκείμενων δημοσκόπων) έτρεξε την προεκλογική εκστρατεία Μπουτάρη, με το γνωστό νικηφόρο αποτέλεσμα. Η νίκη του Μπουτάρη, ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νίκη του ΠΑΣΟΚ και ουχί του ιδίου, όπως αρέσκεται να λέει. Το ΠΑΣΟΚ του παραχώρησε ...ευγενικά όλη την τεχνογνωσία του, αλλά τώρα που καταρρέει, ο κ.Μπουτάρης, ψάχνει προφίλ ...ανεξάρτητου.

Το τι λέει στο βίντεο ο. κ.Φανάρας, αφήνουμε να το σχολιάσετε εσείς. Απλά , τονίζουμε ότι δίνει το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας Μπουτάρη, που θα έπρεπε να στηριχθεί στο "γκρεμίζουμε το κατεστημένο". Μόνο, που αυτά τα έλεγε μπροστά στους Πασόκους της πόλης, που διορίζουν και διορίζουν και διορίζουν από το 1981 μέχρι σήμερα ακατάπαυστα ! Τι ειρωνεία!

Απολαύστε λοιπόν το βίντεο, με τον δημοσκόπο να δίνει συμβουλές στον ....πελάτη:



δείτε και: Απόκρυψη εκλογικής δαπάνης από τον Μπουτάρη; Τίθεται ζήτημα προστίμου ή έκπτωσης;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη