19 Μαΐ 2018

Η ΕΛΑΣ φοβάται απαγωγή των οκτώ τούρκων αξιωματικών

Σε µείζον πρόβληµα για την ΕΛ.ΑΣ., την ΕΥΠ, αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση έχει
εξελιχθεί η υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωµατικών και ο κίνδυνος απαγωγής ή ακόµη και δολοφονίας τους στην Ελλάδα από Τούρκους πράκτορες.


Ενας κίνδυνος που µεγαλώνει καθηµερινά, αφού µέχρι τα τέλη Μαΐου θα έχουν απελευθερωθεί όλοι οι Τούρκοι ύποπτοι για συµµετοχή στο πραξικόπηµα, ενώ θα υπάρχει η κινητοποίηση Ερντογάν ενόψει και των πρόωρων εκλογών στην Τουρκία, στις 24 Ιουνίου. Πρόκειται για µια «καυτή» περίοδο, κατά την οποία, αν υπάρξει επιχείρηση αλά Οτσαλάν (στο Ναϊρόµπι το 1999) στην Ελλάδα, θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα µας διεθνώς.
Τα «Π» παρουσιάζουν αποκαλυπτικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., που συντάχθηκε προµερικών ηµερών και αποκαλύπτει την τεράστια κινητοποίηση των Αρχών ασφαλείας και των µυστικών υπηρεσιών. Πρόκειται για ενδεικτικό σήµα της ΕΛΑΣ για τη µεταφορά ενός από τους Τούρκους πραξικοπηµατίες, µια µετακίνηση που προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνοµίας, την οποία θα «ζήλευε» ακόµη και ένας πρόεδρος ξένης χώρας.


Το έγγραφο δείχνει ότι πίσω από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, κρύβεται µια τεράστια ανησυχία. Και υπάρχει ένας πρωτοφανής «συναγερµός», που έχει σηµάνει από τα λάθη και τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής.  




.parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη