15 Μαΐ 2018

Το βιβλίο, η συνάντηση και... ο «βράχος» του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Παρουσιάστηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το βιβλίο της Σοφίας Λουκέρη «Κώστας
Καραμανλής – Στόχος τους η Ελλάδα» (εκδ. Ιππόκαμπος).

Το βιβλίο είχε παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, πριν από δύο μήνες στην Αθήνα ενώ η εκδήλωση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, καθώς και ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ηλίας Κουσκουβέλης. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος.

Το βιβλίο έγραψε η διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Λουκέρη.

Στον «Βράχο» ο Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε με τη συγγραφέα του βιβλίου το μεσημέρι της Κυριακής, ύστερα και από την ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Στο τραπέζι του Κώστα Καραμανλή, που έγινε στον «Βράχο» (γνωστή ψαροταβέρνα της Αρετσούς), κάθισαν οι Βάκης Φραντζής, Τέλης Θωμόπουλος, Λεωνίδας Τσολέκας, Δημήτρης Δαρνάκας και Σταύρος Λαζαρίδης.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη