4 Μαΐ 2018

Οι δυτικές κοινωνίες τελείωσαν – Το συμβάν στη Γερμανία που επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο

Δίχως καμία αμφιβολία, οι δυτικές κοινωνίες έχουν υποστεί δραματικές αλλαγές στην ίδια
τους τη σύσταση τα τελευταία χρόνια, με την Ευρώπη να δέχεται το μεγαλύτερο και πιο άμεσο πλήγμα.
Του Άρη Δημόπουλου
Ορδές μουσουλμανικών πληθυσμών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία γένους αρσενικού, έχουν κατακλύσει πλέον σχεδόν όλες τις χώρες της γηραιάς ηπείρου και έχουν μάλιστα εγκατασταθεί σε αυτές υπό την ιδιότητα του «πρόσφυγα».


Ήταν θέμα χρόνου έως ότου οι πληθυσμιακές αυτές ομάδες ,που εξωθήθηκαν στις δυτικές κοινωνίες , να δράσουν βίαια και κατά περίπτωση ανεξέλεγκτα, παραβιάζοντας κάθε αρχή και νόμο.

Παραδείγματα από την…πολυπολιτισμική Ευρώπη υπάρχουν πολλά, ωστόσο ένα συμβάν από τη Γερμανία που συνέβη την περασμένη Δευτέρα μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο λόγος για την «αναγκαστική απελευθέρωση» ενός μετανάστη από το μακρινό Τόγκο της Αφρικής, τον οποίο οι αρχές στην γερμανική πόλη Ellwangen είχαν προηγουμένως συλλάβει επειδή δεν γινόταν να του χορηγηθεί άσυλο.

Αυτό σήμαινε πως αργά ή γρήγορα ο….«πρόσφυγας» από το μακρινό κρατίδιο της Αφρικής θα έπρεπε να απελαθεί.

Απεναντίας! Οι γερμανικές αρχές υπό την απειλή εξέγερσης των υπολοίπων μεταναστών στο τοπικό κέντρο φιλοξενίας αναγκάστηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο!



Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, χαρακτηρίζει την δράση των μεταναστών ως μια «εξαιρετικά επιθετική αντιπαράθεση που θα μπορούσε να επιφέρει γενικευμένη βία ανά πάσα στιγμή».

Ως εκ τούτου η τοπική αστυνομία δικαιολόγησε τα…αδικαιολόγητα, ισχυριζόμενη πως έπρεπε (!!) να απελευθερώσει τον νεαρό Αφρικανό παράτυπο μετανάστη προκειμένου να μην προκληθεί γενικευμένη εξέγερση!

«Ήταν πολύ επιθετικοί και μας απειλούσαν με τόσο όλο και πιο προκλητικό τρόπο. Ζητούσαν να απελευθερώσουμε τον νεαρό μετανάστη και να αποχωρήσουμε από το σημείο», καταγγέλλει ένας αστυνομικός στο πρακτορείο dpa.

Αυτό βέβαια είναι μόνο μία γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει τόσο στη Γερμανία όσο και στις υπόλοιπες χώρες, που έκαναν «σημαία» τους την υποδοχή προσφυγικών πληθυσμών, βάζοντάς τους ακόμη και σε ειδικά διαμορφωμένα (δωρεάν) διαμερίσματα.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως με μία μόνο στοιχειώδη δικτύωση μεταξύ των μουσουλμανικών πληθυσμών στη Δύση , ανάλογα φαινόμενα θα αποτελούν μία εφιαλτική καθημερινότητα στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Κάντε εικόνα την άτυπη οργάνωση «ομάδων κρούσης και βίας» από μετανάστες, όπου για την καταστολή τους θα απαιτούνται τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις ακόμη και μέσα στα κέντρα των ευρωπαϊκών πόλεων.

Οι εικόνες
από τις πόλεις-γκέτο της Σκανδιναβίας δεν αφορούν ένα μακρινό μέλλον, αλλά το ζοφερό παρόν:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη