26 Απρ 2018

Παναθηναϊκός : Η βελγική δικαιοσύνη ερευνά τον Πιεμπονγκσάντ για απάτη

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που θέλει τον Παναθηναϊκό κατηγορείται πως αποτελεί… βιτρίνα
της Μουσκρόν και πως πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι οι Ζάχαβι και Ραμαντάνι.Δικαστική έρευνα εις βάρος της βελγικής Μουσκρόν και του Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπνγκσάντ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την αγορά του Παναθηναϊκού, ξεκινά η βελγική δικαιοσύνη, έπειτα από καταγγελία της ποδοσφαιρικής ομάδας Μαλίν.

Όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, η έρευνα είναι για απάτη του Πιεμπονγκσάντ, μετά τις καταγγελίες ότι ο τελευταίος δεν αποτελεί παρά «βιτρίνα» του συλλόγου και πως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι οι ατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι και Φαλί Ραμαντάνι. Κάτι που απαγορεύεται από τη βελγική νομοθεσία, η οποία δεν επιτρέπει την εμπλοκή ξένων μάνατζερ ποδοσφαιριστών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας ομάδας.

Σε σχετικό ρεπορτάζ της ολλανδόφωνης εφημερίδας του Βελγίου De Tijd υπό τον τίτλο «Δικαστική έρευνα σε βάρος της Μουσκρόν», υπενθυμίζεται πως ο Ταϊλανδός προσπαθεί να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτηρίζει «ουσιαστικά χρεοκοπημένο» και λέει ότι θα το κάνει με ένα παρεμφερές διοικητικό σχήμα.




http://to10.gr/podosfero/superleague/228538/panathinaikos-velgiki-dikeosyni-erevna-ton-piebongksant-gia-apati/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη