26 Απρ 2018

«Μπερδεμένες οι γραμμές» του Μεγάρου Μαξίμου για τις φρεγάτες

Μπορεί από το κυβερνητικό στρατόπεδο να επέλεξαν να μην κάνουν κανένα σχόλιο για τον Φώτη Κουβέλη, όμως με τρεις κινήσεις έδειξαν πως στην Ηρώδου Αττικού δεν είδαν με «καλό μάτι» τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας την περασμένη Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε τις συζητήσεις με τη γαλλική πλευρά για τις φρεγάτες σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Η «σπουδή», να δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σήμερα έκτακτη συνέντευξη τύπου, ειδικά για το θέμα των γαλλικών φρεγατών, χωρίς καμία τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη που βρισκόταν στην ίδια αίθουσα.
Το γεγονός πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε όλες του τις απαντήσεις στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών παρέπεμπε στη συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον Φώτη Κουβέλη.
Η λιτή ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ τη Δευτέρα, με την οποία δεν επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας σε σχέση με τις φρεγάτες.
Σε συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη, ενόχληση υπήρχε και από το γεγονός πως η διγλωσσία στο συγκεκριμένο θέμα έδωσε «πάτημα» στη ΝΔ να ασκήσει εκ νέου κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Υπάρχουν διερευνητικές συζητήσεις, οι οποίες εάν και εφόσον καταλήξουν, θα ενημερώσουμε αρμοδίως, τόσο το ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και τα κυβερνητικά όργανα, που θα κληθούν να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις», τόνισε σήμερα για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη