23 Απρ 2018

ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ) ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΟΡΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ .....
ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενό της για το «match report» μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, τονίζει μεταξύ άλλων πως «Η ομάδα του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία, αντρίκεια και περήφανα» και αφήνει να εννοηθεί πως η ΑΕΚ… βιάστηκε να κάνει φιέστα και ότι είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να αλλάξει χέρια μέσω των δικαστηρίων!

Προφανώς οι Θεσσαλονικείς αναφέρονται στην απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ και για το οποίο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η απόφαση του Σκουτέρη (που ίσως βγει την Δευτέρα) θα προκαλέσει και πάλι… ντόρο!

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ομάδα του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία, αντρίκεια και περήφανα. Στο 10ο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι τους (τα πρώτα επτά επειδή προφανώς οι οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν επεισόδια…μόνοι τους) πέτυχαν την ισάριθμη νίκη τους, με 2-1 επί της Ξάνθης, αγωνιζόμενοι εδώ και δυο μήνες χωρίς δικαίωμα λάθους…

Νομοτελειακά θα έρθουν και αυτά, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να κάνει ένα και να δίνει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο 16’ με τον Γέντρισεκ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 0-1 επειδή Ζίφκοβιτς και ατυχία στέρησαν την ισοφάριση σε μεγάλες φάσεις.

Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά η ατυχία και το δοκάρι άφηναν το σκορ στο 0-1. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τον Μπίσεσβαρ κι αυτός του έδωσε την ισοφάριση με κεφαλιά στο 68’. Στη συνέχεια έπαιξε τα ρέστα του με τον Κουλούρη και ο μικρός με την πρώτη του επαφή έφερε την ανατροπή στο 84’.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια τις γιορτές και τα πανηγύρια όσων βιάζονται να τον ξεγράψουν, περιμένοντας το μάννα εκ… δικαστηρίων!

 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη