10 Φεβ 2018

ΣΟΚ στην Αμερικανική Πρεσβεία! Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ από τον αέρα του realfm είπε..

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του FBI για την novartis:
«Ο ιδιοκτήτης της Real Media είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου,
ένας διάσημος δημοσιογράφος με επιρροή. Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της Novartis, 3 – 4 φορές στο γραφείο του Φρουζή την περίοδο 2012-2014. Ο Χατζηνικολάου είχε εύκολη πρόσβαση στα Υπουργεία Οικονομικών, Άμυνας, Παιδείας, Υγείας και Ανάπτυξης. Ο Νίκος κανόνισε συναντήσεις ανάμεσα στα παραπάνω υπουργεία και τον Φρουζή. Σε αντάλλαγμα η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ».
image (1)
Τις αποκαλύψεις σχολίασε πριν από λίγη ώρα από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό του σταθμό ο ίδιος ο κ. Χατζηνικολάου λέγοντας!
«Διαβάζω σε κάποια σαιτ ότι η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ. …..Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στο τμήμα διαφημίσεων της REAL».









makeleio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη