17 Φεβ 2018

Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΡΤΕΡΟΥΣ ""....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!

Μιλάνε και τα... δημοσιογραφικά ξεσκονόπανα του Τσίπρα 

Σας παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από άρθρο δημοσιογράφου που θα σας πούμε στο τέλος ποιος είναι. Αφορά κυρίως τον Σαμαρά και διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων:
«Εντάξει, και ο Κυριάκος ακόμα καταλαβαίνει, ότι η μήνυση Σαμαρά στον Τσίπρα, τον Παπαγγελόπουλο, και τους εισαγγελείς, δεν ήταν παρά μια απόπειρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εντελώς σαμαρική, βεβαίως. Τοξική, δηλητηριώδης, υπερχειλισμένη από χολή και μίσος.
Έξις δευτέρα φύσις. Ή, δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήτανε, που έγραψε και ο ποιητής.
Ο Σαμαράς μετατρέπει, εδώ και χρόνια, ένα προσωπικό, απολίτικο, κομπλεξικό μίσος, σε πολιτική. Όποιος του πάει κόντρα..ανακηρύσσεται εχθρός της πατρίδας, της θρησκείας, και της οικογένειας. Ο Μητσοτάκης, η Ντόρα, οΚαραμανλής, ο Παυλόπουλος, ο Τσίπρας. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, και ουαί τοις ηττημένοις μιας παράταξης, που ο Σαμαράς την έβαλε πάλι στο χέρι χάρη στον μελάτο από κάθε άποψη –ιδεολογική, ηθική, πολιτική, πνευματική- αρχηγό της.
Έχει την πλάκα του όμως, όσο ανατριχιαστικό κι αν είναι, το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός εμφάνισε τον εαυτό του ως μεγάλο προστάτη της αστικής δημοκρατίας. Και τον Τσίπρα ως εχθρό της. Για να αναφωνήσει κάτω από τον θυρεό της ΝΔ, ότι δεν θα μας επιτρέψει να την ανατρέψουμε. Την αστική δημοκρατία!!
Κι έχει την πλάκα του, γιατί, ενώ ομνύει στην αστική δημοκρατία, είναι ο πολιτικός που περισσότερο από τον καθένα, με εξαίρεση τον Μιχαλολιάκο –κι αυτό παίζεται- την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του».

Και στη συνέχεια:
Και ιδού μερικά μόνο από τα ράμματα στην αστική του γούνα:
• Δεν συνάδει με κανένα κανόνα της αστικής δημοκρατίας να ανατρέπει για ιδιοτελείς λόγους την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην οποία και ο ίδιος συμμετείχε, και η οποία αστικοδημοκρατικότατα είχε εκλεγεί.
• Δεν ήταν και τόσο αστικοδημοκρατικό, να μην πατάει στη Βουλή επί πρωθυπουργίας του, να αποφεύγει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σαν να ήταν ο εξαποδώ, και να μην έχει δεχτεί να αντιπαρατεθεί μαζί του ούτε μια φορά, στην ώρα του πρωθυπουργού.
• Δεν ήταν και τόσο εναρμονισμένες με τις επιταγές της αστικής δημοκρατίας οι μυστικές συνομιλίες, μέσω αντιπροσώπου έστω, με τον Κασιδιάρη. Τα τάτσι-μίτσι-κότσι με τους ναζί.
• Δεν μυρίζει και τόσο αστική δημοκρατία η ανοχή για χρόνια και χρόνια των εγκληματικών καταδρομών της Χρυσής Αυγής.
• Δεν ήταν καθόλου αστικοδημοκρατικό να αρνηθεί να κάνει τα ξινά γλυκά και να παραδώσει την κυβερνητική εξουσία στον Τσίπρα.

• Τέλος, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αστικοδημοκρατικό, να απειλεί ανώτατους δικαστές, μάρτυρες, πολιτικούς, θεσμούς και ανθρώπους, αντί να αντικρούσει τις κατηγορίες εις βάρος του. Θεσμικά, και τεκμηριωμένα. Χωρίς να καταφεύγει σε λογικές και σενάρια κακών κομμουνιστών και ιδιοτελών συνοδοιπόρων, που γνώρισαν την πιο μεγάλη άνθιση επί δικτατορίας. Μαζί με το ανάλογο μπερντάχι.
Συμπέρασμα: Όσοι χαρακτηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά ακροδεξιό, κατάλοιπο του εμφυλίου και της κομμουνιστοφαγίας, πολιτικό ναφθαλίνης, παραγωγό τοξίνης, και άλλα συναφή, θα πρέπει να εμπλουτίσουν με ένα καινούργιο στοιχείο τις απόψεις τους. Την παντελή έλλειψη πολιτικής και αστικοδημοκρατικής σοβαρότητας από την οποία πάσχει. Και η οποία καθορίζει εν πολλοίς τα λόγια και τις πράξεις του».

Ωραίο άρθρο δε συμφωνείτε; Ξέρει να γράφει ο άνθρωπος και με επιχειρήματα να τσακίζει τον Σαμαρά. Αστός ο Σαμαράς; Όχι βέβαια. Δημοκράτης; Μα τι λέτε τώρα; Σοβαρός; Όχι. Ακροδεξιός; Ναι.
Ποιος τα γράφει αυτά στο Facebook που έμαθε πρόσφατα να χρησιμοποιεί; Μα φυσικά ο Θανάσης Καρτερός, διευθυντής στο γραφείο τύπου του Μαξίμου. Ο πρώην κομμουνιστής που πέρασε στη αντίπερα όχθη, πέρασε κι από διάφορες εφημερίδες, έγλειψε τα κοκαλάκια που του έριξε κάποτε ο Ανδρουλιδάκης, έκανε τα μπανάκια του στην παραλία και στον Σκάι, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον αγαπημένο του Ριζοσπάστη. Και όλοι θυμούνται την αρθρογραφία του στον Ριζοσπάστη για το Τσερνομπίλ που το χαρακτήριζε μαύρη προπαγάνδα της διεθνούς συνωμοσίας κατά της σοσιαλιστικής Ρωσίας. Και προέτρεπε τους αναγνώστες «φάτε μαρούλια, φάτε φράουλες, πιείτε γάλα, η ραδιενέργεια είναι ένα ψέμα καπιταλιστικό».
Έγραψε άρθρο κατά του Σαμαρά ο Καρτερός και τον χαρακτηρίζει λίγο – πολύ Χρυσαυγίτη. Τον πρωθυπουργό που τους έβαλε φυλακή και διέλυσε τη συμμορία τους τον χαρακτηρίζει ακροδεξιό ένας πρώην φανατικός σταλίνας που εδώ και μερικά χρόνια είναι το... δημοσιογραφικό ξεσκονόπανο του Τσίπρα και της παρέας του.
Σήμερα είναι ο ίδιος που από το Μαξίμου βγάζει υβριστικές διαρροές, στήνει βρόμικα παιχνίδια σε βάρος πολιτικών αντιπάλων, γράφει τα άρθρα του πρωθυπουργού, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ανίκανος να το κάνει.
Σας το είχαμε γράψει όταν έφυγε ο μακαρίτης ο Μιχόπουλος από το Μαξίμου. Ο Καρτερός πήγε εκεί για να κάνει πόλεμο. Γνωρίζει καλά πώς να είσαι... πληρωμένο πιστόλι και υπηρετεί άψογα το ρόλο του.
Όσο γι’ αυτά που γράφει; Θα ρωτάνε όλοι «ποιος το έγραψε; Ο Θανασάκης ο Καρτερός; Τότε δεν έχει καμία σημασία».
Δεν χρειάζεται να του απαντήσουμε. Ας δει ο καθένας τη διαδρομή του Σαμαρά, του Στουρνάρα και όποιου άλλου στοχοποίησε ο Καρτερός. Ας την συγκρίνει με τη διαδρομή του διευθυντή του Τσίπρα. Ένας δήθεν αριστερός, βολεψιματίας, καλοπληρωμένος προπαγανδιστής.
Θα έχει σύντομα την τύχη που του αξίζει. Αφού βεβαίως θα έχει κάνει πρώτα τη μπάζα του… ο αριστερός.antinews.gr""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη