1 Δεκ 2017

Ειρήνη Μελισσαροπούλου Αποκάλυψη: Τόσα χρόνια Φυλακή θα Φάει. Καταρρέει η 19χρονη

Πόσα χρόνια φυλακή θα φάει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου;
Σε δεινή θέση βρίσκεται η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου
από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια ποινή κάθειρξης, ακόμα και με τη θανατική ποινή, καθώς οι νόμοι για τα ναρκωτικά στην Κίνα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί. Πολλοί είναι βέβαια αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Ειρήνη είναι ήδη νεκρή από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, μεταξύ άλλων ανέφερε και την ποινή που πιστεύει ότι θα της επιβάλλουν οι αρχές του Χονγκ Κονγκ.
Αντίθετα, εάν η Ειρήνη Μελισσαροπούλου παραδεχτεί ότι είναι ένοχη το δικαστήριο θα την επιβάλλει 16 (το λιγότερο) χρόνια φυλακή.
Επιπλέον, σε περίπτωση που η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού έχει ολοκληρώσει την ποινή της, θα δικαστεί και από τις ελληνικές Αρχές.
Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα για την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου είναι πολύ δυσκολα, αφού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα καθίσει αρκετά χρόνια στη φυλακή, από ότι φαίνεται.


 http://viralman.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη