17 Νοε 2017

Λεμονής: «Θα ήθελα τον... Λεβαντόφσκι στον Ολυμπιακό»

Σε συνέντευξή του στην Πολωνία ο Τάκης Λεμονής απάντησε χαριτολογώντας πως θα ήθελε τον Λεβαντόφσκι στον Ολυμπιακό, μίλησε για τους Χάσι, Οφόε και Ζεβλάκοφ και αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος

Συνέντευξη σε πολωνικά Μέσα παραχώρησε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Οτζίτζα Οφόε αλλά και για το πέρασμα του Μίχαλ Ζεβλάκοφ από τους ερυθρόλευκους. Τέλος, αφού μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποιον Πολωνό θα ήθελε στους Πειραιώτες λέγοντας χαριτολογώντας το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 


«Στην Ελλάδα δεν με εκπλήσσει τίποτα. Ξέρω αυτό το πρωτάθλημα τόσα χρόνια οπότε μια τέτοια κίνηση είναι φυσιολογική για μένα. Ομως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κάποιες φορές κι από τα συναισθήματα. Πρώτα απ' όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ. Ομως πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε». 

Για τον Πολωνό που θα ήθελε στην ομάδα: «Τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι».  
Για τον Ζεβλάκοφ: «Τον Ζεβλάκοφ θα ήθελα επίσης. Εάν έπαιζε ακόμα θα τον αγόραζα αύριο. Στον Πειραιά περάσαμε υπέροχα και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Ηταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και έπαιζε σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω συναντήσει. Αλήθεια». 

Για τον Οφόε: «Ο Βάντις είναι μερικούς μήνες εδώ αλλά νομίζω όλοι στον σύλλογο νιώθουν ότι έχει γίνει σημαντικός για την ομάδα. Εγώ το νομίζω. Το ίδιο και οι φίλαθλοι πιστεύω».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη