17 Νοε 2017

Ζέτα Μακρυπούλια- Σμαράγδα Καρύδη: Σημειώσατε δύο

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο παρουσιαστριών μαίνεται μέσω των
τηλεπαιχνιδιών τους

Τελικά η μετακίνηση του παιχνιδιού«Ρουκ Ζουκ» στην απογευματινή ζώνη δεν αποδεικνύεται, τουλάχιστον στις πρώτες ημέρες προβολής του, ιδιαίτερα επιτυχημένη κίνηση. Αυτό δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις οι οποίες εμφανίζουν το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 να σημειώνει μονοψήφια τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Αντίθετα, το «Νότα Μία» που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη στον Alpha δείχνει σταθερή και ανοδική πορεία και ξεπερνά σε τηλεθέαση το ανταγωνιστικό «Ρουκ Ζουκ».


Συγκεκριμένα, την Δευτέρα που ήταν και η πρώτη ημέρα όπου οι δύο εκπομπές βρέθηκαν απέναντι η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε 12,3% στο σύνολο και 14,8% στο 15 – 44 και η Ζέτα Μακρυπούλια 9,7% και 10,6% αντίστοιχα. Την Τρίτη οι δύο εκπομπές σχεδόν ισοβάθμησαν στο 11% και στο γενικό και στο δυναμικό κοινό ενώ χθες Τετάρτη το «Νότα Μία» πέρασε πολύ μπροστά σημειώνοντας 11,1% στο σύνολο και 15,4% στο 15 – 44 έναντι του 8,9% και 6,4% που σημείωσε το «Ρουκ Ζουκ».

Λογικά αν η κατάσταση συνεχιστεί, δεδομένου ότι και η Ζέτα Μακρυπούλια όπως έγινε γνωστό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον προσωπικό λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα, ίσως ο ΑΝΤ1 προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές προκειμένου να κερδίσει τα κοινά που έχασε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη