26 Σεπ 2017

Εκλογές ΟΑΣΘ για εκπρόσωπο εργαζομένων

Με σημερινή του ανακοίνωση το συνδικάτο καλεί σε μαζική συμμετοχή, στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο, για την ανάδειξη εκπροσώπου των εγαζομένων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 90 

Θεσσαλονίκη 26/9/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η βούληση των εργαζομένων δεν εκφράζεται σε Δικαστικές αίθουσες. ΑΠΕΤΥΧΕ και πάλι η προσπάθεια των "συνεργαζόμενων" να μην εκπροσωπηθούν οι εργαζόμενοι στο Δ.Σ. τον Ο.Α.Σ.Θ. Και η νέα προσφυγή τούς στα Δικαστήρια με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνάδελφοι — σσες το διήμερο Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2017, στο Ε.Κ.Θ. διεξάγονται οι Εκλογές των Εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. για την ανάδειξη Εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
Η παρουσία και συμμετοχή τον κάθε εργαζόμενου στην εκλογική διαδικασία, δεν αποτελεί απλώς την εκπλήρωση μιας τυπικής υποχρέωσης έναντι θεσμικών διαδικασιών. Η παρουσία ΟΛΩΝ μας στις εκλογές, αυξάνει την ευθύνη τον Εκπροσώπου που θα επιλέξει η πλειοψηφία των συναδέλφων, και του προσδίδει πρόσθετη διαπραγματευτική ισχύ στην εκπροσώπησή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Σ.Θ.
Παράλληλα να τονίσουμε, ότι ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί το γεγονός της εικόνας που περνάμε σε κάθε κατεύθυνση με την παρουσία μας στις εκλογικές διαδικασίες. Συσπείρωση ή διάλυση; Το πρώτο επιτυγχάνεται με την παρουσία μας. Το δεύτερο με την αποχή μας.
Ο καθένας από μας τους εργαζόμενους αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην διαμόρφωση της συλλογικής δυναμικής που εκφράζουμε όλα αυτά τα χρόνια - και ειδικά της κρίσης - που αποτελεί την ασπίδα μας ενάντια στις μνημονιακές επιθέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι σε όλη την χώρα.
Συνάδελφοι — σσες Μας δίνεται η δυνατότητα για άλλη μια φορά — και μέσω των εκλογών μας — να τονίσουμε εκ νέον ότι οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. παραμένουμε Αγωνιστικοί - Συσπειρωμένοι και κόντρα σε όσους επιδιώκουν το αντίθετο.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.
ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη