19 Ιουν 2017

Θεσσαλονίκη : Οι Αντετοκούμπο (ή Adetokunbros) στο Παλέ κι έγινε χαμός !


Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια μπορεί να δώσει κάποιος στους διοργανωτές του event των Αντετοκούμπο στη Θεσσαλονίκη. 
Τα αδέλφια Αντετοκούμπο, οι φίλοι
τους, η Εθνική του 2005 με τους Κακιούζη, Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Ζήση, Χατζηβρέττα, Βασιλόπουλο, Τσαρτσαρή, Ντικούδη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και φυσικά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Λευτέρη Κακιούση και το eurohoops.net δημιούργησαν μια απίστευτη γιορτή που συγκίνησε και ξεσήκωσε τον κόσμο. Το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο Πατήρ Αντώνιος από την Κιβωτό, ενώ προηγήθηκε και αγώνας καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο.
Ο κόσμος γέμισε από νωρίς ασφυκτικά το Nick Galis Hall. Στις 4.30 οι γύρω χώροι του Αλεξανδρείου ήταν γεμάτοι από φιλάθλους. Πριν το event πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου. Από το eurohoops.net προλόγισε ο Νίκος Βαρλάς και μίλησαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Νίκος Ζήσης.
Στη διάρκεια του αγώνα σείστηκε το Αλεξάνδρειο με τις ιαχές του κόσμου "Αντετοκούμπρος οέ, οέ, οέ" και "Διαμαντίδης οέ οέ οέ" στην πρώτη επανεμφάνιση του Δημήτρη στα γήπεδα μετά το τέλος της καριέρας του. Την αποθέωση γνώρισε φυσικά όλη η ομάδα και ειδικά ο μέγας Παναγιώτης Γιαννάκης. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν και ο σπουδαίος Όντι Νόρις.


http://makpress.blogspot.gr/2017/06/adetokunbros.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+makpress+(MACEDONIAN+PRESS)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη