19 Μαΐ 2017

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

H ώρα για το μεγάλο Final 4 της Euroleague έφτασε!
Η συναρπαστική Euroleague έφτασε στην ώρα της... κούπας, όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει για 10η φορά φιλοδοξώντας να κατακτήσει τον 4ο τίτλο της ιστορίας του μετά το 1997, το 2012 και το 2013. Η Κωνσταντινούπολη, μάλιστα, όπου διεξάγεται η φετινή γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων, έχει χαραχθεί βαθιά σε όλους τους φίλους του αθλήματος, και φυσικά στους φιλάθλους των Πρωταθλητών, για το γνωστό… “πεταχτάρι” νίκης του υπαρχηγού του ΟΣΦΠ Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό του 2012 με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Η “ρώσικη αρκούδα” θα είναι και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Euroleague (19/05, 18:30), με τους ερυθρόλευκους να επιδιώκουν να διατηρήσουν ζωντανή την παράδοση που τους θέλει να την κερδίζουν στις μεγάλες, κρίσιμες συναντήσεις τους. Οι μνήμες, τα στατιστικά και οι προβλέψεις πολλές, ενώ οι προσωπικές μονομαχίες μεταξύ των μεγάλων αστεριών των δυο ομάδων θα κρίνουν, μεταξύ άλλων, την έκβαση και αυτού του ημιτελικού. Οι ξεχωριστές… κόντρες μεταξύ των βαρέων πυροβολικών του ζευγαριού αποτυπώνονται και στα αποκλειστικά προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan.gr τόσο για τον… ελληνικό τελικό, όσο και για την έτερη τιτανομαχία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 21:30).
Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδος να μην παρουσιάζονται ως φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σφαιρόπουλου πάει για την μεγάλη έκπληξη και την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη