7 Δεκ 2013

Φωτό: Η ξενάγηση από τον Νικηφορίδη στην αναπλασμένη Νέα Παραλία

Ξενάγηση στην αναπλασμένη παραλία από τον σχεδιαστή της πραγματοποιήθηκε σήμερα έπειτα...
...από πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου, Χρήστου Μάτη. Το κρύο ήταν τσουχτερό ενώ έπνεαν άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ αλλά το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να παρακολουθήσουν μια ξενάγηση που δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά.


Ταυτόχρονα όμως δεν εμπόδισε και μια νύφη να πραγματοποιήσει την φωτογράφηση του γάμου την ίδια ώρα!













 Π. Νικηφορίδης έχει δηλώσει σχετικά με το έργο:

«Θέλαμε να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σ' αυτό που φωτίζεται και αυτό που φωτίζει και επιπλέον, να δημιουργείται αίσθημα ασφάλειας στους περιπατητές». «Ο προσανατολισμός του αρχιτεκτονικού μας γραφείου, άλλωστε, είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η οικειοποίησή του. Ο πολίτης πρέπει να νοιώθει τον δημόσιο χώρο σαν το σπίτι του, να τον 'αγκαλιάζει' και να βοηθάει στην αναβάθμισή του» σημειώνει.



"Ευχαριστούμε τον κ.Νικηφορίδη που ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας να συζητήσουμε περπατώντας στην παραλία, αυτό το οποίο είχε σχεδιάσει επί χάρτου. Μπορεί η διοίκηση να βιάστηκε να το παραδώσει, αλλά το έργο θέλει κάποια δουλειά ακόμη. Κυρίως όμως χρειάζεται να εξασφαλίσουμε από τώρα τη συντήρηση του. Και μάλιστα χωρίς τα έσοδα από τα καφέ, τα οποία χάθηκαν εξαιτίας της απληστίας του καφέ που ήδη λειτουργεί πέραν παντός κανόνος." δήλωσε σχετικά ο Χρ. Μάτης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη