6 Ιουν 2013

Restart στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης μετά την παρέμβαση Καράογλου

Στο ομόφωνο συμπέρασμα ότι ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πρέπει να μπει σε διαδικασία επανεκκίνησης κατέληξαν οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου. Για αυτόν το λόγο...
και έχοντας ως γνώμονα την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού, τα σημερινά μέλη του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. (ΠΚΜ, Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, ΔΕΘ-Ηelexpo, ΕΒΕΘ, ΠΕΔ, ΟΛΘ και Ε.Ξ.Θ) πρόκειται να συνεδριάσουν σύντομα, με κύριο θέμα συζήτησης την εκλογή νέου προεδρείου.

Σε δήλωση του ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισημαίνει τα εξής: «Χαίρομαι, γιατί σήμερα, μέσα από έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, διαπιστώθηκε ομόφωνα η αδήριτη ανάγκη ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης να κάνει “restart”. Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι μέσα από την ενότητα των φορέων, η Θεσσαλονίκη να είναι κερδισμένη. Το γεγονός ότι υπάρχει καλή διάθεση με κάνει να αισιοδοξώ, γιατί πάνω από όλα μας ενώνει το όραμα και η προοπτική για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, μια Θεσσαλονίκη που θα μπει στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού και θα προσελκύει κάθε χρόνο διαρκώς όλο και περισσότερους τουρίστες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη