4 Ιουλ 2012

Ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις συντάξεων του ΤΕΑΔΥ

Με ηλεκτρονικό τρόπο πια –μέσω της ιστοσελίδας www.teady.gr- μπορούν να λαμβάνουν οι συνταξιούχοι του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) τις ..
βεβαιώσεις συντάξεων για το 2011.

Τη νέα υπηρεσία έθεσε σε εφαρμογή ο πρόεδρος του Ταμείου Μ. Γιάγκας, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Νίκο Νικολόπουλο, του παρουσίασε αυτή την καινοτομία.

Ο νέος Υφυπουργός ανέτρεξε στη συνέχεια στην ιστοσελίδα του ΤΕΑΔΥ διαβάζοντας τα σχόλια των απλών πολιτών .

Δήλωσε ενθουσιασμένος και μας είπε:"πράγματι ήταν από τις λίγες φορές που ένοιωσα πολύ όμορφα γιατί επιτέλους εμφανίζεται το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους."

Ας σημειωθεί ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που έχουν τόσο μεγάλη εξοικείωση και διαύλους με το διαδίκτυο

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι : Όσοι από τους συνταξιούχους έχασαν η δεν παρέλαβαν την βεβαίωση για τη χρονιά 2011, μπορούν να αξιοποιήσουν τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία και να εκτυπώσουν τη βεβαίωση τους μέσω οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή (η ΚΕΠ) μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΤΕΑΔΥ.

Άντε γρήγορα να έρθει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που σήμερα οι δύο νέοι Υπουργοί (Βρούτσης –Νικολόπουλος) ζήτησαν την συμπαράσταση του Ραιχενμπαχ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη