1 Δεκ 2017

Όλοι μαζί τρώνε την σάρκα μας και πίνουν το αίμα μας.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον από το «πολιτικό σύστημα» για καταχρήσεις, για μαύρο χρήμα, για απατεωνιές και από δίπλα οι
κομπάρσοι βολεμένοι και αυτοί των μικρότερων σχηματισμών που κάνουν πως φωνάζουν, αλλά όλοι μαζί τρώνε την σάρκα μας και πίνουν το αίμα μας.
Η Αντίσταση του λαού είναι η μόνη οδός Σωτηρίας. Δεν έχει κανένα προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας εδώ και τρία χρόνια με την ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ κυβέρνηση. «Πολιτικά λαμόγια» ξεπουλούν τα
πάντα. Αφήνουν τους Έλληνες νηστικούς άστεγους, άνεργους και συνάμα αρπάζουν περιουσίες, ζωές, ξεριζώνουν ψυχές. Σήμερα η αλήθεια κόβεται, σνομπάρεται, πολεμείται από τα κέντρα επιβολής τα οποία έχουν αγοράσει τα πάντα. Πήραν στόματα, ΜΜΕ, πολιτικούς, φορείς. Η μόνη λύση είναι ο αγώνας έως εσχάτων. Ανατροπή έως το τέλος. Αντίδραση μέχρι να Ελευθερωθούμε. Μια ματιά στο «πολιτικό σύστημα» αρκεί για να διαπιστώσει κανείς πως όλοι είναι μέρος της απάτης εναντίον Ελλάδας και Ελλήνων. Ακόμα και όσοι δείχνουν πως αντιπολιτεύονται, ο μόνος τους στόχος είναι να ξαναβγούν Βουλευτές για να μην χάσουν τα προνόμια. Να μην χάσουν την καρέκλα. Γιατί ουσιαστική αντίδραση δεν έχουν και αυτό δυστυχώς αποτελεί «προδοσία». Εάν είχαν φιλότιμο βλέποντας πως η χώρα έχει ήδη καταστραφεί δεν θα κοιτούσαν το συμφέρον τους, αντιθέτως θα έβγαιναν στον δρόμο οι ίδιοι και θα καλούσαν και τον κόσμο σε γενικό ξεσηκωμό..
Κάνουν πως αντιστέκονται και δήθεν αντιπολιτεύονται, αλλά τι είδους αντίσταση είναι αυτή που ενώ η κρίση συνεχίζεται, τα παιδιά μας λιποθυμούν από την πείνα, το Έθνος κινδυνεύει, η Ορθοδοξία λιθοβολείται, η Πατρίδα στενάζει με νόμους που την πουλούν, ο βιασμός, η κλεψιά των Ελλήνων συνεχίζεται αμείωτα και εκείνοι εξαπολύουν απλά «κορώνες». Τι κάνουν τα κόμματα της Βουλής σήμερα που κλέβονται σπίτια Ελλήνων; Που είναι η αξιωματική αντιπολίτευση ενώ πωλείται η Ελλάς; Που είναι τα μικρότερα κόμματα ενώ χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν;
Που είναι όλοι οι καλοπληρωμένοι βουλευτές την στιγμή που μειώνεται κάθε ώρα που περνά το ποσοστό των γεννήσεων; Που είναι ενώ οι θάνατοι είναι πολλαπλάσιοι των νέων γεννήσεων; Εάν δεν ήταν μέρος της «πολιτικής προδοσίας» θα είχαν συναίσθηση του τι σήμερα υλοποιείται στην χώρα μας και θα έκαναν έργο επανάστασης και σωτηρίας Πατρίδας και Ελλήνων. Μήπως ξεχνάμε πως ψήφισαν πολλοί απ’ αυτούς μαζί με την κυβέρνηση την «πώληση» της Θράκης; Ή μήπως ξεχνάμε πως την ώρα που ψηφιζόντουσαν τα μνημόνια ήταν μέσα στο κοινοβούλιο και ο μισθός τους έτρεχε, αντί να ήταν στον δρόμο μαζί με τον λαό;
Αυτή είναι η αιτία που ο κόσμος απογοητεύτηκε. Κυρίως μετά τα τόσα και μεγάλα εγκληματικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πριν τις εκλογές και τις φρικαλέες πράξεις τους μετά. Όμως υπάρχουν φωνές – υπάρχουν ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες εκτός Βουλής σήμερα που και φωνή έχουμε, αλλά και δύναμη διαθέτουμε ώστε να δώσουμε την μάχη για την πραγματική Ανατροπή τους. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον από το «πολιτικό σύστημα» για καταχρήσεις, για μαύρο χρήμα, για απατεωνιές και από δίπλα οι κομπάρσοι βολεμένοι και αυτοί των μικρότερων σχηματισμών που κάνουν πως φωνάζουν, αλλά όλοι μαζί τρώνε την σάρκα μας και πίνουν το αίμα μας.
Τελικά ένα θέατρο παίζουν καλά σκηνοθετημένο με Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση που στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μέρος όλου αυτού που συμβαίνει στην Ελλάδα. Την θανατώνουν με την παρουσία τους. Δεν κάνουν καμία αντίσταση για να σώσουν τους συμπατριώτες μας. Δυστυχώς έχει σκοτεινιάσει η χώρα και συγχρόνως έχουν συνθηκολογήσει μαζί τους αρκετοί Δημοσιογράφοι, αρκετοί Δικαστές και έτσι δρουν ανενόχλητοι όλοι αυτοί οι «πολιτικοί της διαπλοκής» κάνοντας την μεγαλύτερη Ιστορικά ζημιά χωρίς να έχουν κανένα σκοπό να την σταματήσουν.
Νομικά και συνταγματικά είχαν την ευκαιρία και μπορούσαν αλλά και όφειλαν να προστατεύσουν την χώρα μας. Οι δε διακοσμητικοί Πρόεδροι της Δημοκρατίας αντί να φυλάξουν τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας, αντί να προστατεύσουν τον Σύνταγμα της χώρας, υπογράφουν ότι αντισυνταγματικό τους πάνε, ότι ανορθόδοξο και αντικοινωνικό – ότι ανθελληνικό, αρκεί να μην χάσουν το Μέγαρο και τον τίτλο. Αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή και αν φαίνεται και μόνο εάν την δούμε κατάματα θα μπορέσουμε να την αλλάξουμε.
Πάμε λοιπόν δυνατά και Ελληνικά για την Μεγάλη Αλλαγή. Μια αλλαγή η οποία θα έρθει μόνο εάν το ράσο ξαναγίνει τιμημένο, μόνο εάν οι νέοι πολιτικοί ξεπηδήσουν αγνά μέσα από τον ίδιο τον λαό.
Αυτό είναι το κίνημα «Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας» και αυτή είναι η Γνήσια παρουσία μας. Όχι απλά ελπιδοφόρα, αλλά ουσιαστικά Ανατρεπτική.
Αντίσταση έως την Ανατροπή τους. Αυτός είναι ο δικός μας όρκος. Για αυτό είμαστε εδώ δυνατοί μπροστά στον αγώνα. Ζωντανοί νεκροί δεν μας αφορά, αρκεί η Ελλάδα να ελευθερωθεί και να πορευτεί μέσα στους αιώνες με αξιοπρέπεια, με αληθινή Δημοκρατία… Για να γεννηθεί ξανά ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας!!!
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.
Είμαι ο ελεύθερος Γέροντας Ιλαρίων, που όσο και εάν προσπάθησαν να με σταματήσουν με λάσπη και ψέμα, η ελεύθερη φωνή μου θα ακούγεται δυνατά έως το τέλος. Γιατί καλύτερα νεκρός σκεπασμένος με Ελεύθερο Ελληνικό χώμα, παρά ζωντανός χωρίς Ελλάδα και Γνήσια Ορθοδοξία.
Στο Δελτίο τύπου αυτό σας προσκαλώ να συνδεθείτε μέσω Ιnternet την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 (βράδυ) στην 3ωρη ζωντανή εκπομπή μου στο Ράδιο Βήτα https://radiovitta.blogspot.gr όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακούσετε ακόμα περισσότερη αλήθεια χωρίς περικοπές.
Ο Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη