18 Νοε 2017

ΤΡΕΜΕΙ Η ΦΩΦΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ -ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣΙ!!!

Αποτελεί προσβολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αλιβιζάτο - του οποίου η συμβολή στην διαδικασία εκλογής αναγνωρίζεται από όλους - και προς τον συνυποψήφιο επικεφαλής κ. Ανδρουλάκη, να διαψεύδονται και να διαστρεβλόνονται γεγονότα τα οποία αμφότεροι επιβεβαίωσαν με δημόσιες τοποθετήσεις τους.
Ο κ. Αλιβιζάτος εξήγησε στη συνέντευξή του στα Νέα, πως «παρά το κατανοητό αίτημα του κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να γίνει το debate η άλλη πλευρά δεν ήθελε», σημειώνοντας μάλιστα πως, καθώς και ο ίδιος θεωρεί πως «το debate δεν είναι πανηγύρι», ήταν προσωπικά ανοιχτός στην διεξαγωγή του.
Παράλληλα, στη σημερινή συνέντευξη τύπου του, ο κ. Ανδρουλάκης επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Προέδρου της Επιτροπής, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος είναι διαθέσιμος για έναν ανοιχτό, δημόσιο, διάλογο με την κ. Γεννηματά, ακόμη και σήμερα το βράδυ.
Το περιβάλλον του κ. Ανδρουλάκη μάλιστα εκδηλώνει την απορία του για τις διαψεύσεις και τις διαστρεβλώσεις αυτές, πόσο μάλλον που έχουν προηγηθεί οι δημόσιες διευκρινίσεις του κ. Αλιβιζάτου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη