22 Νοε 2017

Εγώ λέω μπράβο στον Τόσκα και στην κυβέρνηση κι εσείς πείτε ότι θέλετε....

(Μέιλ αναγνώστη)
Από την εποχή της Ειδομένης του Σαμαρά και του Βενιζέλου - γιατί δικό τους κατόρθωμα ήταν εκείνη η αθλιότητα - όπου ανθρώπινες ψυχές στοιβάζονταν μέσα σε κουρέλια και
αντίσκηνα που αργότερα μεγάλωσαν κι έγινα στρατόπεδα προσφύγων που τα φυλούσε ο Ελληνικός Στρατός (!!!), τα σύνορα της χώρας μας γινόταν πρώτο θέμα καθημερινά σε όλα τα δελτία ειδήσεων του κόσμου!
Χιλιάδες πρόσφυγες στα σύνορα να ζουν σε άθλιες συνθήκες με τις ΜΚΟ να κάνουν πάρτι με τα χρήματα του ΟΗΕ και της Ευρώπης.
Και μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τόσκα, ο οποίος άδειασε την Ειδομένη μέσα σε μια ημέρα χωρίς να ανοίξει ούτε μια μύτη και σιγά σιγά έφτασε να κλείσει τα στρατόπεδα προσφύγων στη Νέα Καβάλα και στο Χέρσο. Αυτό που θυμίζει πρόσφυγες σήμερα σε ολόκληρο το νομό Κιλκίς, είναι οι πεντακόσιοι πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν μέσα σε διαμερίσματα στην πόλη του Κιλκίς, τα οποία είναι νοικιασμένα απ την Ύπατη Αρμοστία και την ΜΚΟ ΟΜΝΕΣ.
Έφυγαν πάνω από είκοσι χιλιάδες πρόσφυγες απ το νομό μέσα σε μερικούς μήνες, χωρίς να καταλάβει κανένας το παραμικρό!
Σήμερα άρχισαν να νιώθουν οι Γερμανοί τι ακριβώς έγινε και αντιδρούν σπασμωδικά με τους ελέγχους στα αεροδρόμια!
Αυτό ξέρω εγώ και λέω μπράβο στον υπουργό της αστυνομίας κύριο Τόσκα.
Τώρα εσείς πείτε τα δικά σας...

(γράφει κι άλλα για πολιτικούς και κάνει χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν με το ύφος του μπλογκ και γι αυτό αφαιρέθηκαν)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη