5 Νοε 2017

Το ανεξήγητο «έγκλημα» του Ουζουνίδη

Ο Παναθηναϊκός, πιστός στη φετινή του παράδοση, παρουσιάστηκε, για ακόμη φορά, άτολμος και καθόλου
απειλητικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα, στο οποίο όντως δεν άξιζε να χάσει, όπως δήλωσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Βέβαια, οι Πράσινοι δεν άξιζαν και να νικήσουν, καθώς είχαν μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.
  του Βαγγέλη Καράμαλη

ΑΕΚ, με μία ενδεκάδα που πριν από μία εβδομάδα είχε κυριαρχήσει απέναντι στον Ολυμπιακό.
Τότε, βέβαια, το Τριφύλλι έπαιζε στη Λεωφόρο, όπου μεταμορφώνεται συνήθως κι όχι εκτός έδρας, όπου πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις και δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα των εντός έδρας ματς. Ο Παναθηναϊκός δε βελτιώθηκε τρομερά στο δεύτερο ημίχρονο, απλά κατάφερε να πιέσει περισσότερο τον Αστέρα και να τον απειλήσει.

Οι παίκες του Τριφυλλιού σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο φοβούμενοι τον Αστέρα, που είχε μόλις μία νίκη στην έδρα του μέχρι απόψε, αυτή κόντρα στην

Κορυφαίος του αγώνα και στην Τρίπολη για τους Πράσινους ήταν ο Χίλιεμαρκ, ο οποίος πήρε και τον ρόλο του οργανωτή, βλέποντας ότι ο Βιγιαφάνιες δεν… τράβαγε, ενώ ένα χτύπημα υποχρέωσε τον Αργεντινό να βγει με αλλαγή στο 63ο λεπτό.
Έχοντας, λοιπόν, τον Χίλιεμαρκ σε καλή μέρα και τον Μολίνς να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στον Παναθηναϊκό, να δέχεται την μπάλα και να τη μοιράζει, οι Πράσινοι προσπαθούσαν να κλείσουν στα καρέ τους τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, στο 73ο λεπτό, ο Ουζουνίδης προέβη σε μία αλλαγή που κανείς δεν κατάλαβε. Έβγαλε από το παιχνίδι τον Χίλιεμαρκ, τον μοναδικό που κυκλοφορούσε την μπάλα σωστά και την έσπρωχνε μπροστά και πέρασε τον Καμπέσας. Στο σημείο αυτό το Τριφύλλι έχασε κάθε σύνδεση της επίθεσης με το κέντρο, απέκτησε ένα τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή και αφού δεν το πλήρωσε στα δύο τετ α τετ του Γκοντό, νομοτελειακά το πλήρωσε στο κόρνερ στο 86ο λεπτό, όπου Βλαχοδήμος και αμυντικοί… κοιμόντουσαν.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έφυγε ξανά με άδεια χέρια από ένα έκτος έδρας ματς, δίνοντας τεράστια πίκρα στους οπαδούς του, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα με κάθε τρόπο. Μετά την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην Τρίπολη γέμισαν ασφυκτικά το πέταλο και θύμισαν εποχές που η ομάδα χτύπαγε τίτλο. Ο κόσμος έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει κούπα, όμως παίκτες και Μαρίνος… δεν ακολουθούν! 



http://sportdog.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη