26 Σεπ 2017

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο Τσίπρας καλύπτει τη ΖΗΜΕΝΣ!

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 δημοσιευόταν το άρθρο μου στην
Ελεύθερη Ώρα, με τον τίτλο: “Ψεύτης σαν τους άλλους ο Τσακαλώτος”!
Σε αυτό το άρθρο αναφερόμουν μεταξύ των άλλων στη συμπαιγνία που παίχτηκε εις βάρος των εργαζομένων της Siemens από την γερμανική εταιρεία και την ελληνική κυβέρνηση! Πιο συγκεκριμένα έλεγα: “Στον εν λόγω Εξωδικαστικό Συμβιβασμό αναφέρεται πως, η Siemens θα επένδυε για εκείνη τη χρονιά, αλλά και για την επόμενη, δεδομένου ότι το οικονομικό της έτος ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους, ένα ποσό της τάξεως των 100 εκατομμυρίων για να διατηρήσει τις 600 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα!
Όμως, βάσει των επίσημων στοιχείων της Επιθεώρησης Εργασίας Αμαρουσίου (θα επανέλθουμε), αλλά και εγγράφων της διεύθυνσης προσωπικού της εταιρίας Siemens που κατά το παρελθόν είχαμε δημοσιεύσει, ο αριθμός των απασχολουμένων στην Siemens την περίοδο εκείνη συμπεριλαμβανομένων και των δανεικών από εταιρείες μίσθωσης προσωπικού, ανέρχονταν στους 500 εργαζόμενους!
Επομένως, εδώ τίθεται το δεύτερο μεγάλο ερώτημα, για το αν η Siemens τελικά εξαπάτησε ουσιαστικά το ελληνικό Δημόσιο δίνοντας ψευδή στοιχεία!
Τι απαντάτε κ. Πρωθυπουργέ; Τι απαντάτε κ. Τσακαλώτο; Τι απαντάτε κ. Αχτσιόγλου (Υπουργός Εργασίας);
Το τρίτο ερώτημα έχει να κάνει με την επένδυση των 700 εργαζομένων και την κατασκευή του εργοστασίου που δεν έγινε ΠΟΤΕ!
Αντίθετα, ο κύριος Υπουργός μας δήλωσε από την Βουλή ότι, η Siemens θα εξακολουθήσει να επενδύει και θα αυξήσει τους 600 εργαζόμενούς της!
Εμείς, ενημερώνουμε τον κ. Τσακαλώτο ότι, σήμερα η γερμανική εταιρεία απασχολεί περί τους 140 εργαζόμενους”!



Το κείμενο υπογράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη