12 Αυγ 2017

ΘΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL – H απίστευτη γνώμη άνδρα για την κοπέλα του: «Η κοπέλα μου αν και κούκλα ντύνεται σαν τσιρκολίκι και με κάνει παντού ρεζίλι»


Ένας ‘Ελληνας μοιράζετε τις σκέψεις του για την κοπέλα του και προκαλεί αίσθηση:

Η κοπέλα μου, είναι τέρμα κακόγουστη. Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο. Τα ρούχα που φοράει είναι κραυγαλέα, φωνάζουν ‘’Είμαι εδώ κοιτάξτε με’’, όμως δεν προκαλούν θαυμασμό με τίποτα, το αντίθετο μάλλον.
Άκου να δεις τι έπαθα… Γνώρισα μία κοπέλα και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Και, πώς να μην την ερωτευτώ.. Είναι πανέξυπνη, όμορφη πολύ, κουλτουριάρα, ωραίο σώμα, τα χει όλα το κορίτσι.
Ένα πράγμα όμως, δεν πάει καθόλου καλά… είναι τέρμα κακόγουστη!!!! Η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο!!! Και δεν εννοώ στους άντρες, γιατί μια χαρά είμαι εγώ… αλλά στο ντύσιμο, στο χτένισμα στο βάψιμο!!!
Μπορεί να σου ακούγεται αστείο, όμως δεν είναι.
Τα ρούχα που φοράει είναι κραυγαλέα, φωνάζουν ‘’Είμαι εδώ κοιτάξτε με’’, όμως δεν προκαλούν θαυμασμό με τίποτα, το αντίθετο μάλλον…
Έχω μεγαλώσει με δύο αδερφές και μια μητέρα, φινετσάτες. Πάντα οι αδερφές μου και η μητέρα μου ήταν ντυμένες στη πένα, κυρίες!
Και μην φανταστείτε ότι ξόδευαν μια περιουσία σε ακριβά ρούχα και μάρκες… Όχι! Απλοί άνθρωποι είμαστε, όπως οι περισσότεροι, όμως ρε παιδί μου έχουμε και λίγο γούστο.. Λίγη καλαισθησία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Η κοπέλα έχει μεγαλώσει στην επαρχία, δεν ξέρω αν αυτός είναι ένας λόγος που επηρεάζει το ντύσιμο της, όμως όπως και να χει, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τις δείξω (πάντα με όμορφο και διακριτικό τρόπο) πως η φινέτσα δεν κραυγάζει!!! Πώς είναι πάρα πολύ όμορφη και δεν χρειάζεται ένα έξαλλο ντύσιμο, για να την προσέξει ο κόσμος ή να τραβήξει τη προσοχή… Και πραγματικά είναι πολύ όμορφη.
Αν ντυνόταν σαν φυσιολογικός άνθρωπος, σίγουρα θα κέρδιζε πολλά βλέμματα θαυμασμού, όμως μέχρι στιγμής το μόνο που καταφέρνει είναι να γελάνε μαζί της.
Για να καταλάβεις, τις προάλλες ήμουν καλεσμένος σε μία εκδήλωση και λέω όχι δεν θα πάω μόνος μου, θα της πάρω ένα φόρεμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ρεζιλευτούμε και θα πάμε μαζί σαν ζευγάρι, έτσι πρέπει..
Της αγόρασα λοιπόν ένα μπεζ κομψότατο φόρεμα. Το δέχτηκε με χαρά και μου είπε εννοείται θα βάλω το δώρο σου.. Ήμουν ήσυχος και γω λοιπόν… Κατεβαίνει για να πάμε.. και τι να δω ρε παιδιά;;; Είχε φορέσει μια ζώνη με μια μεγάλη αγκράφα, είχε βάλει κάτι χοντροπάπουτσα, είχε φτιάξει το μαλλί σαν σφηκοφωλιά. Είχε βάψει τα μάτια λες και είχε φάει μπουνιές και είχε κρεμάσει και στο λαιμό καμιά 20αριά κιλά κολιέ σαν τον 50Cent!!!
Τι τσιρκολίκι ήταν αυτό Παναγία μου, τι κακό με βρήκε;;;
Έπαθα εγκεφαλικό!!! Τι το ήθελα ο μαύρος να την πάρω μαζί μου στην εταιρική εκδήλωση;;; Σαν να το έκανε επίτηδες… ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να πιστέψω πως το κατάντησε έτσι το φόρεμα.
Ανεβήκαμε στο σπίτι της και είχαμε μια ώρα που αφαιρούσαμε. Κολιέ, ζώνη, φτιάξαμε μαλλιά, προσπάθησα να βρω στην παπουτσοθήκη της κάτι μη χοντροκομμένο, κάτι φυσιολογικό..Oύτε μια γόβα!!!
Μου κάνει τρομερή εντύπωση όμως, που ενώ τα έχει όλα, εννοώ έξυπνη, με κουλτούρα κ.τ.λ. πώς γίνεται να ντύνετε έτσι;;; Πραγματικά, πολύ μεγάλη εντύπωση, ανεξήγητο…
Έχω μεγάλο πρόβλημα, πείτε μου τι να κάνω, γιατί δεν θέλω να τη χωρίσω, πιστεύω είναι κάτι που διορθώνεται (βέβαια με τεράστια προσπάθεια στη προκειμένη…).
Δεν ξέρω πως πρέπει να δράσω, αλλά και ολόκληρη ντουλάπα να της πάρω με καινούργια ρούχα ή να την πάρω απ΄ το χέρι να πάμε μαζί για ψώνια αυτή θα τα μεταποιήσει και θα τα συνδυάζει με ότι τέρας υπάρχει…
Γυναίκες που διαβάζετε, περιμένω με ανυπομονησία ότι καλύτερο μπορείτε να σκεφτείτε, να σταματήσουμε το κακό…




makeleio.gr




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη