11 Αυγ 2017

Σοκαριστικό βίντεο στη Βουλιαγμένη: Τον ενοχλούσε αυτοκίνητο και το έσπασε!

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους το επίμαχο υλικό Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο που δείχνει έναν νεαρό να χτυπά
με μανία με ρόπαλο του μπέιζμπολ, σε δρόμο της Βουλιαγμένης, ένα βανάκι και να του προξενεί ζημιές στα φανάρια, επειδή ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που δυσκόλευε τη διέλευση του SUV του, μάρκας Mercedes.Δείτε τι ακριβώς αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στην ομάδα Ελεύθερη Γνώμη 3Β:
«Ο οξύθυμος επώνυμος νεαρός κύριος της περιοχής δυσκολεύτηκε να περάσει το υπερπολυτελές του τζιπ, οπότε θεώρησε σκόπιμο να σπάσει το ξένο αυτοκίνητο για παραδειγματισμό!!!
Υ.Γ.Βουλιαγμένη 20/7 ώρα 6.30 το πρωί – το βίντεο το έχει ήδη το Α.Τ. για τα περαιτέρω».

Στο ένα από τα δύο βίντεο φαίνεται το Mercedes να περνάει, χωρίς μεγάλη δυσκολία από το δρόμο. Στο δεύτερο φαίνεται ξεκάθαρα ο νεαρός οδηγός, που προφανώς γύριζε από ξενύχτι (φοράει γυαλιά ηλίου) να πλησιάζει το βανάκι ενώ τον ακολουθεί ο φίλος του που επέβαινε στο Mercedes.
Σπάζει πρώτα τον καθρέπτη και μετά ξεσπάει στα πίσω φανάρια. Στη συνέχεια εξαφανίζονται τρέχοντας προς το πολυτελές αυτοκίνητό τους που έχουν παρκάρει λίγα μέτρα παρακάτω. Oύτε που το φαντάζονταν ότι τους έχει καταγράφει κάμερα.





 .news.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη