9 Ιουλ 2017

«Χρυσές δουλειές» για τους παίκτες του Survivor

«Χρυσωρυχείο» αποδείχτηκε το Survivor για τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες, αφού εκτός των
χρημάτων που έβγαλαν κατά την παραμονή τους εκεί, ετοιμάζονται να κάνουν χρυσές δουλειές με το τέλος του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με το ένθετο του «Ελεύθερου Τύπου», το «TV ΚΟΥS ΚΟΥS»,o Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε με το έπαθλο των 100.00 ευρώ και η φήμη του αναμένεται να εξαργυρωθεί με συμβόλαια και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μεγάλη γαλακτοκομική εταιρεία προσφέρει 600.000 ευρώ για να διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά, ενώ στα σκαριά είναι και άλλες προτάσεις για διαφημίσεις.
Κερδισμένος βγαίνει και ο Γιάννης Σπαλιάρας που κατάφερε να μείνει ουσιαστικά ο τελευταίος από τους «Διάσημους», μιας και η πρώτη ομάδα του Αγγελόπουλου ήταν οι «Μαχητές». Στελέχη από μεγάλα κανάλια τον έχουν ήδη πλευρίσει κάνοντάς του προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και εκπομπές.
Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν, παρότι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τη συμπάθεια του κοινού. Στο επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι αποφάσεις για το πώς θα αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ.
Τη δική του εκπομπή φέρεται να συζητά και ο Κώστας Κοκκινάκης, όπως είχε αποκαλύψει η Άλκηστης Μαραγκουδάκη.
Ο Στέλιος Χανταμπάκης το πιθανότερο είναι ότι θα παρουσιάσει από τη νέα σεζόν το δικό του πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ.
Τα πάνω της πήρε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με φωτογραφίσεις και την άνοδο της δισκογραφικής της δουλειάς.
Από τους «Μαχητές» προς το παρόν, παρότι κέρδισαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα, πολλοί δεν σταματούν να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ ο Πάνος Αργιανίδης ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε νέο ρόλο, εκείνον του προπονητή των «Survivor Camps», ένα νέο εγχείρημα άρρηκτα συνδεδεμένο με το ριάλιτι.
Η πιο κερδισμένη από την ομάδα των «Μαχητών» πάντως βγαίνει η Ειρήνη Κολιδά που έχει μετατραπεί σε celebrity. Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, κοσμικές εμφανίσεις, διαφημίσεις και σχέδια για συμμετοχές σε εκπομπές.




 newsbeast.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη