10 Ιουλ 2017

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Europa League θα κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Φένλο, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να καταλήγει στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας. 



Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για βασικούς και ρεζέρβες στον ΠΑΟΚ, αλλά στο φιλικό απέναντι στη Φένλο, θα δούμε τα πρώτα δείγματα από τον Αλεξάντερ Στανόγεβιτς, ενόψει και του πρώτου ματς των προκριματικών του Europa League.

Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στα πρόσωπα που θα παρατάξει στη βασική ενδεκάδα του φιλικού, που επί της ουσίας θα αποτελεί, πρόβα τζενεράλε για τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν πως ο «δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στο 4-4-2 με τους Πρίγιοβιτς και Μακ να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, οι Μπίσεσβαρ και Κάμπος προορίζονται για τις θέσεις στα άκρα, ενώ Κάνιας, Σάχοφ και Τσίμιροτ, διεκδικούν δύο θέσεις στα χαφ.

Όσον αφορά την άμυνα, εκεί πρέπει να περιμένουμε να δούμε τους Ρέι, Μάτος και Κρέσπο, ενώ ρευστά είναι τα πράγματα για τις άλλες δύο θέσεις στην άμυνα. Λογικά, δίπλα στον Κρέσπο θα παίξει ο Βαρέλα, αν και στον ΠΑΟΚ ψάχνουν στόπερ, ενώ Λέοβατς και Λεβέκ διεκδικούν μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη