15 Ιουλ 2017

Ξέχνα τους κοιλιακούς! Καταπολέμησε το λίπος στην κοιλιά με αυτές τις ασκήσεις

Έχεις βαρεθεί να κάνεις τις ίδιες ασκήσεις για κοιλιακούς; Εάν ναι δοκίμασε να αλλάξεις τη ρουτίνα σου με τις παρακάτω ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις άμεσα αποτελέσματα.
1. Μountain climbers

Ξεκίνα σε μια θέση σανίδας, αφού βεβαιωθείς ότι οι καρποί σου βρίσκονται κάτω από τους ώμους σου. Φέρε το δεξιό γόνατο στο στήθος σου και στη συνέχεια, άλλαξε. Μην ξεχάσεις να τραβήξεις την κοιλιά σου προς τη σπονδυλική στήλη. Αυτό θα ενεργοποιήσει τους μυς του πυρήνα και θα κρατήσει τους γοφούς και τη σπονδυλική σου στήλη σε ευθεία. Get Healthy U
2. Εναλλαγή στο άγγιγμα των ποδιών

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σου να ανεβαίνουν κάθετα. Κράτα τα γόνατά και τα πόδια σου μαζί. Σήκωσε τα χέρια σου με τα δάχτυλά σου προς τα πάνω. Σήκωσε τους ώμους σου από το έδαφος και άγγιξε το δεξί σου πόδι με το αριστερό σου χέρι. Χαμήλωσε αργά τους ώμους σου, κρατώντας τους μακριά από το έδαφος. Στη συνέχεια, άγγιξε το αριστερό σου πόδι με το δεξί σου χέρι. Συνέχισε για 20 επαναλήψεις.


3. Burpees

Στάσου με τα χέρια σου δίπλα στους γοφούς σου και άνοιξε τα πόδια σου στο άνοιγμα της λεκάνης. Σπρώξε τους γοφούς σου πίσω και λύγισε τα γόνατα σε θέση squat. Βάλε τα χέρια σου στο έδαφος με το βάρος σου ακριβώς μπροστά στα χέρια σου. Πήδα πίσω με τα τα πόδια σου σε μια θέση σανίδα, προσγείωση μαλακά στις μύτες των ποδιών σας. Επαναλάβετε για 10 burpees συνολικά ακόμη. Fit Pregnancy
4. Πλάγιοι κοιλιακοί με ανοιχτά χέρια

Στάσου με τα πόδια σου λίγο πιο ανοιχτά από το πλάτος των ώμων. Κράτα τα χέρια σου παράλληλα προς το πάτωμα. Λύγισε το δεξί γόνατό σου σε μια πλάγια κίνηση, ενώ φέρε το αριστερό χέρι στο εσωτερικό του δεξιού σου ποδιού και το δεξί χέρι να εκτείνεται προς τα πλάγια. Μετέφερε το βάρος σου στο αριστερό πόδι και σκύψε προς την αριστερή πλευρά, ενώ φέρε το δεξί χέρι στο εσωτερικό του αριστερού ποδιού και επέκτεινε τον αριστερό βραχίονα στο πλάι.


ipop.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη