9 Ιουλ 2017

ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ – Γιατί έχουν «πνίξει» όλες τις ελληνικές παραλίες

Δεν υπάρχει ελληνική παραλία ή πισίνα σε κάποια γωνιά της Ελλάδος που να μην έχει μερικά… φλαμίνγκος. Όχι αληθινά. Από αυτά τα τεράστια φουσκωτά, συνήθως σε ροζ χρώμα. Η μανία δεν είναι ελληνική, έχει… καταγωγή αμερικανική και έχει εξελιχθεί σε κάτι σαν παγκόσμια φρενίτιδα. Εχει καταλάβει όλο τον πλανήτη.

Πώς όμως ξεκίνησε αυτή η τρέλα;

Ολα οφείλονται σε μια εταιρεία με πισίνες και στους φουσκωτούς κύκνους που έκανε δώρο στους νέους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να διακοσμεί κάθε μία πισίνα που παρέδιδε στους περήφανους ιδιοκτήτες με φουσκωτούς κύκνους. Ετσι, σιγά-σιγά κάθε σπίτι στο Χάμπτον που είχε πισίνα, είχε και έναν κύκνο. Φουσκωτό πάντα.

Σιγά-σιγά άρχισαν οι φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα social media, αλλά ήταν το μαγικό ραβδάκι της Τέιλορ Σουίφτ που έκανε τους κύκνους να… απογειωθούν!



Η τραγουδίστρια απλά πόσταρε μία φωτογραφία της πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο στο Instagram. Αυτό ήταν: ακολούθησε πανζουρλισμός.

Από τότε, δεκάδες εταιρείες έβγαλαν φουσκωτά σε πολλά σχέδια… πίτσα, ντόνατ, ανανάδες κ.λπ. Ωστόσο, ένα brand κατάφερε να ξεχωρίσει με το σχέδιό του. Δεν έφτιαξε κύκνο, έφτιαξε φλαμίνγκο. Και το έκανε μόδα όχι μόνο στα φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης αλλά και στα… πάντα: ρούχα, αξεσουάρ, αξεσουάρ σπιτιού, με μια κουβέντα παντού.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη