19 Ιουν 2017

Πάτρα: Οι «φίλοι» του γαμπρού της ήταν απατεώνες

Η 79χρονη γυναίκα περπατούσε στον δρόμο όταν την πλησίασαν οι δράστες και της είπαν ότι τους έστειλε ο σύζυγος
της κόρης της για να τους δώσει χρήματα«Τσίμπησε» το δόλωμα που της έριξαν δυο άγνωστοι οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είναι φίλοι του γαμπρού της και τους έδωσε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, μια ηλικιωμένη στην Πάτρα. Εκείνοι, όμως, είδαν πού έκρυβε τις οικονομίες της και άρπαξαν και τα υπόλοιπα χρήματα!

Η 79χρονη γυναίκα περπατούσε στον δρόμο όταν την πλησίασαν οι δράστες και της είπαν ότι τους έστειλε ο σύζυγος της κόρης της για να τους δώσει χρήματα, ώστε να πληρώσει ένα παράβολο που απαιτούσε η Εφορία για να έχει επιστροφή φόρου ύψους 8.700 ευρώ! Η ηλικιωμένη δέχθηκε να την πάνε στο σπίτι της και εκεί τους παρέδωσε 1.620 ευρώ.

Όμως, ο ένας από τους απατεώνες είδε ότι πήρε τα χρήματα από την κρεβατοκάμαρά της και μπήκε κρυφά μέσα. Αφού άνοιξε ένα- δυο συρτάρια, βρήκε τα «ζεστά» μετρητά ύψους 4.000 ευρώ που φύλαγε η 79χρονη, τα άρπαξε και έγινε καπνός μαζί με τον συνεργό του! Όταν το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή, ήταν αργά και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενημερώσει αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν για τον εντοπισμό των δυο αγνώστων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη