15 Φεβ 2017

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για Γέρακα: «Ο δράστης πριν σκοτώσει τον παπά τον…», ποιος ο μοναδικός αυτόπτης

Ποιες οι εξελίξεις για τη δολοφονία του παπά στον Γέρακα;
Ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας του 47χρονου Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα.
Το σκυλάκι, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, βρέθηκε φοβισμένο και κουλουριασμένο στην άκρη του καναπέ του σπιτιού του άτυχου παπά.

Μάλιστα το έγκλημα προσδιορίζεται χρονικά το μεσημέρι προς απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν ο ιερέας είχε επιστρέψει από την καθιερωμένη βόλτα του με τον τετράποδο φίλο του.

Ο 47χρονος παπάς φαίνεται να έχει ανοίξει στον δολοφόνο του καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της οδού Ναυπλίου.

Ο δράστης αρχικά φαίνεται να έχει προσπαθήσει να στραγγαλίσει το θύμα του, ενώ το έχει ξυλοφορτώσει άγρια όπως προκύπτει από την ιατροδικαστή, που εντόπισε σπασμένα πλευρά, και στη συνέχεια φαίνεται να έχει προκαλέσει ασφυξία στον ιερέα με το μαξιλάρι που βρέθηκε ματωμένο στο μπάνιο του σπιτιού.

Νωρίτερα ο δράστης είχε δέσει τα χέρια του θύματος με κορδόνια και τα πόδια του με το παντελόνι της πιτζάμας και κορδόνια.

Στο σπίτι του παπά που ιερουργούσε σε Ιερό Ναό της Π. Πεντέλης, βρέθηκε παραβιασμένο ένα έπιπλο-βιτρίνα στο εσωτερικό του οποίου είχε χρυσά εγκόλπια και κοσμήματα, ενώ και οι υπόλοιπο χώροι είχαν ερευνηθεί εξονυχιστικά.

Τον 47χρονο αναζήτησε, φίλος του, επίσης παπάς που ιερουργεί σε άλλον Ιερό Ναό στα Πευκάκια, καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις του. Οι ιερείς είχαν ανταλλάξει και κλειδιά από τις οικίες τους, με τον φίλο του θύματος να πηγαίνει στο σπίτι του, όπου εντόπισε στο υπνοδωμάτιο νεκρό τον ιερέα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τον χώρο αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη.
 



fimes.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη