11 Ιαν 2017

Ξέφραγκο αμπέλι το Epsilon: Ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος ανακοίνωσε αποχώρηση

Πώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Epsilon;
Χωρίς τηλεοπτική στέγη ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας που το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Ο δημοσιογράφος που πέρασε και από το κεντρικό δελτίο του σταθμού μετά την αποχώρηση της Ελεονόρας Μελέτη.

Στη συνέχεια ήταν ο οικοδεσπότης της ψυχαγωγικής εκπομπής «Όλοι οι Καλοί Χωράνε», η οποία κινούνταν στα χνάρια του «Στην Υγείας Μας» με το Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Κώστας Χαρδαβέλας αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό σε μια ανάρτησή του στη σελίδα της εκπομπής στο facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καλη χρονια σε όλους! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που στέλνετε καθε Παρασκευή για το ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ όμως θέλω να επαναλάβω οτι η εκπομπή προβάλλεται σε Επανάληψη αφού η συνεργασία μου με το Epsilon έχει λήξει. Το γεγονός ότι οι εκπομπές προβάλλονται χωρίς σήμανση Επανάληψης είναι επιλογή του σταθμού. Επειδή είχα πάντα καθαρές σχέσεις με τους τηλεθεατές / ακροατές/ αναγνώστες μου, ήθελα να το διευκρινίσω. Ευχαριστώ πολύ!»

Δείτε τι έγραψε για το Epsilon ο Κώστας Χαρδαβέλας:
 


Όλοι οι καλοί χωράνε-tv show
το Σάββατο
Καλη χρονια σε ολους! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που στέλνετε καθε Παρασκευή για το ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ομως θέλω να επαναλάβω οτι η εκπομπή προβάλλεται σε Επαναληψη αφού η συνεργασία μου με το Epsilon εχει λήξει. Το γεγονός ότι οι εκπομπές προβάλλονται χωρις σήμανση Επαναληψης είναι επιλογη του σταθμου. Επειδή είχα παντα καθαρές σχέσεις με τους τηλεθεατές / ακροατες/ αναγνωστες μου, ήθελα να το διευκρινίσω. Ευχαριστώ πολύ!

123
11
Κοινοποιήστε



fimes.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη