14 Ιαν 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ..ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΚΛΗ

Νέες ανατροπές στις ειδήσεις και στην πολιτική σκηνή!
 Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Χούκλη βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως λέγεται η πρώτη επιλογή της  κ. Χούκλη είναι ο ν. Σερρών.
Η επιλογή αυτή προκαλεί πονοκέφαλο  στις ""θηλικού γένους "" υποψηφιότητες του νομού οι οποίες είναι έντονα προβληματισμένες .
Όπως ισχυρίζονται έμπειρα κομματικά στελέχη της τοπικής ΝΔ, η πιθανή υποψηφιότητα  της κ. Χούκλη στα Σέρρας έχει την συντριπτική αποδοχή όχι μόνο των κομματικών στελεχών   αλλά και των απλών πολιτών  του ν. Σερρών .
 Όπως είναι γνωστό  Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1964. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια.Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2001 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση.Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Το 2007 ορίσθηκε συντονίστρια στην «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο.Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ . Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστριας του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Έχει εκλεγεί «Δημοσιογράφος της χρονιάς» για πολλές συνεχόμενες χρονιές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη