9 Ιαν 2017

Καράογλου: "Η Κυβέρνηση δείχνει μίσος προς τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους επιστήμονες"

Αδιανόητο και ανεξήγητο χαρακτήρισε ο... Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και αν. Τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, κ. Θεόδωρος Καράογλου, το «μίσος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, που δείχνει η Κυβέρνηση προς τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους επιστήμονες.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό flash 96 και στην εκπομπή «Με αφορμή», που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Μαρίνα Ρήγου και Ανδρέας Παναγόπουλος, ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι λόγω ιδεολογίας η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξοντώνει τους ανθρώπους που μοχθούν στον ιδιωτικό τομέα και «ματώνουν» για να αποκτήσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα.
«Με τη φορολογία στα ύψη και δίνοντας το 60% του εισοδήματός τους σε φόρους, η μόνη επιλογή που αφήνει το Υπουργείο Εργασίας στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους νέους επιστήμονες είναι να μεταναστεύσουν, στερώντας από την πατρίδα μας πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό» σημείωσε.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην οικονομία έκανε λόγο για «βαρυχειμωνιά» εστιάζοντας τόσο στη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, όσο και στην αδυναμία της Κυβέρνησης να ολοκληρώσει την δεύτερη αξιολόγηση.
«Το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να επιδιώκει μια πολιτική λύση, τη στιγμή που κάτι τέτοιο είναι φανερό ότι δεν πρόκειται να γίνει» παρατήρησε, συμπληρώνοντας πως οι δομικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί και υλοποιηθεί… χθες.
Όπως εξήγησε ο κ. Καράογλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ως στόχο να αλλάξει το μείγμα πολιτικής δίνοντας έμφαση στη μείωση των δαπανών. «Δεν γίνεται από τη μια πλευρά να κόβεις τις συντάξεις και από την άλλη να διορίζεις εν μέσω κρίσης 27.000 περισσότερους υπαλλήλους στο κράτος, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία της Eurostat» επισήμανε.
Τέλος εξέφρασε την ευχή του να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η δεύτερη αξιολόγηση προκειμένου να εισρεύσουν στην πραγματική οικονομία τα χρήματα της υποδόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ και να «αναπνεύσει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αγορά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη