9 Ιαν 2017

«Πάμε σε δύο Εκλογές το 2017, η διαπραγμάτευση δεν κλείνει»: Πότε θα γίνουν

Πότε θα γίνουν οι εκλογές 2017 σύμφωνα με πρόεδρο κόμματος της Ελληνικής Βουλής;
«Έχω προβλέψει δύο εκλογές για το 2017. Μια την άνοιξη και μια τον Σεπτέμβριο.

Μοιραίο είναι να γίνουν εκλογές. Εμείς έχουμε έναν πολύ ωραίο λαό που ανεξαρτητοποιείται από την πολιτική του ρουσφετιού, αλλά το πολιτικό σύστημα κρέμεται από τα τσιγκέλια δύο ανθρώπων οι οποίοι μπορεί να φτάσουν την Ελλάδα σε Τρωικό πόλεμο».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε» με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Ο Τσίπρας λέει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, αλλά μπορεί σε δέκα μέρες να ξυπνήσει και να ακούσουμε εκτάκτως ότι πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε εκλογές για εθνικό λόγο» ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που είναι γνωστός για τις επιτυχημένες πολιτικές «προφητείες» του, συνέχισε λέγοντας ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάω, μου λένε ότι αν συνεχίζει το κόμμα να κυβερνάει, θα καταλήξει στο 3% του ΠΑΣΟΚ, βλέπουν αδιέξοδο».

«Η διαπραγμάτευση δεν θα κλείσει, γι’ αυτό και κάνουν περιοδείες στον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μέσα από τη Βουλή, οι εκλογές 2017 δρομολογούνται προς το τέλος Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου.





fimes.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη