23 Οκτ 2016

Aφεντικό της πόλης ο ΠΑΟΚ, τραγικός ο Άρης!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 66-62 μέσα στο Αλεξάνδρειο απέναντι σε έναν κακό και άστοχο Άρη. Αφεντικά
οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου. Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των "κιτρίνων". Σε ένα ματς με πολλά λάθη, αλλά και πολλά χαμένα σουτ από τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, ο ΠΑΟΚ μίλησε στο φινάλε και έφυγε με τη νίκη (66-62) από το Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη.
Η εμφάνιση των γηπεδούχων ήταν αποκαρδιωτική. Αν και ξεκίνησαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο στη συνέχεια παρουσίασαν πολλά προβλήματα και έκαναν εύκολα λάθη. Λάθη που οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα.
Στην επανάληψη ναι μεν ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν τα τραγικά ποσοστά τους στα σουτ. Συνολικά ο Άρης είχε 7/30 τρίποντα και 13/29 δίποντα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να μειώσουν ή να προσπεράσουν στο σκορ. Ο Κάμινγκς ήταν αυτός που ηγήθηκε τις προσπάθειάς τους με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ αλλά δεν ήταν αρκετός.
Όλα χάθηκαν για τον Άρη στα 35'' πριν τη λήξη. Λίγο νωρίτερα ο Σίμτσακ είχε κάνει με τρίποντο το 62-61, όμως μια αδράνεια και ένα αντιαθλητικό φάουλ του Νταγκίσεβιτς στον Χρυσικόπουλο έφεραν τα πάνω κάτω. Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα, στη συνέχεια ο Ξανθόπουλος πήγε για το τρίποντο όμως κατέληξε... air ball και το 66-62 ήταν γεγονός!
Μετά την κόρνα της λήξης, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες για τον Πρίφτη και τους παίκτες του και μένει πλέον να δούμε τι θα φέρει η επόμενη ημέρα στον Άρη.


 



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη