27 Σεπ 2016

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια - Τους χώρισαν εργαζόμενοι καναλιού

Κυριακή πρωί και στον τηλεοπτικό σταθμό Ε είναι μόνος του στο πλατώ της εκπομπής Άδωνις Γεωργιάδης και λέει τα δικά
του. Προσκεκλημένος της εκπομπής με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον χειμαρώδη λόγο του, αρχίζει και περνάει γενναιές δεκατέσσερεις την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι εδώ καλά. Η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

Το στούντιο της εκπομπής λόγω του ότι είναι μεγάλο, και επειδή η χωροταξική του υποδομή είναι τέτοια, οι καλεσμένοι της εκπομπής μόλις τελείωναν απο το μακιγιάζ, έμπαιναν στο στούντιο και μέχρι να έρθει η σειρά τους περίμεναν στον ίδιο χώρο δίχως να φαίνονται στο τηλεοπτικό αέρα. Όλα αυτά ο Άδωνις τα έβλεπε στο μεταξύ και επειδή έχει «αέρα» τηλεόρασης και μεγάλη εμπειρία σε αυτά, άρχιζε να λέει αυτός για τους επόμενους καλεσμένους αντί της παρουσιάστριας.

Είδε να περιμένει τον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη και να λέει: Ρωτήστε τώρα που θα μπει τον υπουργό της κυβέρνησης να σας πει τι γίνεται για το έργο του Ελληνικού και λίγο μετά βλέποντας τον Γεράσιμο Γιακουμάτο πρόσθεσε: Τώρα που θα έρθει ο φίλος μου ο Γιακουμάτος, ρωτήστε τον για τις δημοσκοπήσεις, την κυβέρνηση κλπ.



Φαίνεται όμως πως ο κ. Άδωνις έπαθε κάτι όταν είδε στον ίδιο χώρο να περιμένει και ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ κ. Γιάννης Μοίρας. Δεν τον υποδέχθηκε όπως τους προηγούμενους αλλά πολύ χειρότερα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εργαζόμενους του καναλιού. Τι να πώ για τους ΑΝΕΛ και για τον Μοίρα, είναι ανθρωπάκια, ακούστηκε να λέει ο Άδωνις και να σηκώνει το πλατώ στον αέρα.

Πέφτουν διαφημίσεις, βγάζει τα μικρόφωνα ο Άδωνις και πηγαίνει κοντά στον Μοίρα των ΑΝΕΛ. Ε, μόνο ξύλο που δεν έπεσε διότι οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά του Αμαρουσίου. Τι φασίστα αποκαλούσε ο ένας τον άλλον τι ανθρωπάκι που δεν είσαι στη βουλή, τι για τηλεοπτική μονομαχία ζήτησαν να κάνουν και όλα αυτά με φωνές και υψηλούς τόνους που ανάγκασαν τον υπεύθυνο καλεσμένων της εκπομπής να τους χωρίσει διότι τα πνεύματα είχαν οξυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό



.
Πηγή Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη