20 Αυγ 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ""ΜΠΙΖΝΕΣ"" ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

ΚΥΝΙΚΗ ομολογία του υπεύθυνου Μεταναστών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ κ. Δημήτρη Τάπα!!!
Με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Τάπας τόνισε ότι στόχος είναι μέσα από την σίτιση των προσφύγων να υπάρξει και μια τόνωση της Σερραϊκής αγοράς αφού αν αναλάμβανε τον διαγωνισμό εταιρεία εκτός Σερρών δεν θα υπήρχε κάποια ανταποδοτικότητα για τους Σερραίους επιχειρηματίες 
Ο κ. Τάπας ανέφερε ότι πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή τον διαγωνισμό για αυτό κατέθεσε υπεύθυνη δήλωση  ότι θα προσκόμιζε τα σχετικά έγγραφα( προβλεπόταν από την διακήρυξη ) αφού εξαιτίας του ελάχιστου χρονικού διαστήματος δεν κατάφερε να τα συγκεντρώσει .
Tην σίτιση των προσφύγων βέβαια την πήρε ο ίδιος   ..αλλά παραιτήθηκε εκ των υστέρων επειδή είναι ""πολιτικό πρόσωπο""!!!

Παραμιλάνε στις Σέρρες με τις απίστευτες δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και αναρωτιούνται οι άνθρωποι:
-Πως είναι δυνατόν 450  ΕΞΑΘΛΙΩΜΈΝΟΙ πρόσφυγες που ζουν σε συνθήκες ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ εκ των οποίων οι 200 είναι παιδιά  να φέρουν την τόνωση της αγοράς σε μια πόλη των 100.000 κατοίκων εκ των οποίων οι 10.000 είναι φοιτητές??

Αυτά μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μπορούν να τα σκέφτονται και να τα πιστεύουν ..εκτός και αν είναι απλά μόνο ""μπιζνα για την ΣΥΡΙΖΑ- ΜΚΟ""

"onlyone"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη