3 Μαΐ 2016

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, όπου θ' αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν σήμερα το πρωί προπόνηση στου Ρέντη. 





Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μάρκο Σίλβα σχεδιάζει με λεπτομέρειες τα πλάνα του για τον αγώνα που θα κρίνει τον δεύτερο εγχώριο τίτλο της σεζόν και σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει μια πολύ σημαντική είδηση. Μια εξέλιξη που δεν θα μπορούσε να...περιμένει ούτε ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού και η οποία κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο του 39χρονου τεχνικού.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” βρίσκεται σ' αυτή τη θέση και είναι λογικό να “τρίβει” τα χέρια του από ικανοποίηση. Ποιο είναι το γεγονός που κάνει χαρούμενο τον νεαρό τεχνικό της ομάδας του λιμανιού; Μα φυσικά ότι και σήμερα είδε όλους τους παίκτες του να κάνουν προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς και κανείς να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον τελικό έχοντας “λευκό” ιατρικό δελτίο και πηγαίνει στη “μάχη” του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, “πάνοπλος”.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή των πρωταθλητών, ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Όχι μόνο γιατί αυτό βοηθά στον συναγωνισμό μεταξύ των παικτών στη διάρκεια των προπονήσεων για μια θέση βασικού αλλά και γιατί δίνεται η ευκαιρία στον Σίλβα να φτιάξει στο μυαλό του όχι μόνο το βασικό πλάνο των “ερυθρόλευκων” αλλά και το εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που χρειαστεί ν' αλλάξει πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό γεγονός να πορευτεί μια ομάδα σ' έναν αγώνα που κρίνει τίτλο, χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και γι' αυτό το λόγο ο Μάρκο Σίλβα δεν κρύβει την ικανοποίηση του.

Ο κόουτς των “ερυθρόλευκων” είναι ικανοποιημένος και από τη διάθεση που βγάζουν οι παίκτες του στις προπονήσεις και θεωρεί ότι η κακή εικόνα που είχαν στο φιλικό με τον Πανιώνιο (μετά το τέλος του πρωταθλήματος) ήταν η εξαίρεση. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει δείξει τους τελευταίους δύο μήνες ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος περιμένει απ' τους παίκτες του να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς και στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν με την αυριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι και ο Μάρκο Σίλβα θα φανερώσει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τους “ερυθρόλευκους”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη