29 Μαρ 2016

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΨΟΥΡΑ...Δείτε τον Αιγύπτιο που έσπειρε τον πανικό για τα… μάτια μιας Κύπριας (ΦΩΤΟ)

Πολλά διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την παρακάτω φωτογραφία, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ιμπραΐμ
Σαμάχα, τον αεροπειρατή του Airbus A320 της Egypt Air.
Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, ο αεροπειρατής δεν είναι 27 ετών, όπως μεταδόθηκε νωρίτερα από διεθνή μέσα, αλλά 59 ετών και η Κύπρια γυναίκα την οποία ζήτησε να δει και να της δώσει 4σέλιδη επιστολή.
Ο αεροπειρατής του αεροσκάφους της EgyptAir ζήτησε άσυλο στην Κύπρο, μετέδωσε το κυπριακό ραδιόφωνο. Ονομάζεται Ιμπραχίμ Σαμάχα, μετέδωσε το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA.
Ο αεροπειρατής, τα κίνητρα του οποίου είναι πιθανόν να είναι προσωπικά καθώς μία πρώην σύζυγός του διαμένει στην Κύπρο, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, καθόταν στη θέση K38 του αεροσκάφους, διευκρίνισε το πρακτορείο.
Μια Κύπρια γυναίκα μεταφέρεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να συνομιλήσει με τον αεροπειρατή. Νωρίτερα ο αεροπειρατής, ο οποίος φαίνεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, ζήτησε να παραδοθεί με τετρασέλιδη επιστολή του σε γυναίκα, η οποία ζει στην Κύπρο.
Δεν έγινε γνωστό εάν η γυναίκα, η οποία κατάγεται από χωριό γειτονικό προς το αεροδρόμιο, είναι η ίδια με αυτήν που ο αεροπειρατής ζήτησε να παραδοθεί η επιστολή του.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη