3 Φεβ 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ο Κωστας Βουτσάς…


Δυστυχώς για τους κακεντρεχείς, ο λατρεμένος ηθοποιός δεν πρόλαβε να “τραβηχτεί” και έτσι σε μερικούς μήνες θα έχουμε απόγονο! Να τους ζήσει…
Όπως όλα δείχνουν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Κώστα Βουτσά, είναι αληθινές, αφού η Αλίκη Κατσαβού είναι τριών μηνών έγκυος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει τον Τύπο.
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!
Ο 84χρονος πλέον Κώστας Βουτσάς δήλωσε στο περιοδικό «Down Town» για το γάμο τους:«Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: ”Τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε”». 
Το ζευγάρι είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να προσπαθήσει να κάνει ένα παιδάκι στο παρελθόν. Η Αλίκη σύμφωνα πάντα με το περιοδικό είναι τριών μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι! Με το καλό!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη