17 Φεβ 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!

Θα λύνει και θα δένει στο συνέδριο! Θα αποφασίζει ποια θα είναι τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και γενικά θα
είναι το δόρυ και η ασπίδα μαζί του Κυριάκου.
Η ΒΙΚΥ ΕΥΤΑΞΑ.
Ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα φοιτητικά της χρόνια ακόμη με μεγάλη κομματική παρουσία. Ούτε ο Τζιτζικώστας, ούτε ο Παπαμιμίκος θα κάνουν κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία. Όλα θα περνάνε από τη Βίκυ.

Η Βίκυ Ευταξά είναι αρχιτέκτων μηχανικός. Σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, από το οποίο αποφοίτησε το 1992. - Από το 1992, ως ελεύθερη επαγγελματίας, αποτελεί κύριο μέλος γραφείου αρχιτεκτονικών μελετών, δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με διακρίσεις σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και με σημαντικό δημοσιευμένο και υλοποιημένο έργο.
Ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2009.
- Συμμετείχε σε Αρχιτεκτονικά Συνέδρια και Σεμινάρια με θέσεις και προτάσεις για ζητήματα του κλάδου των μηχανικών και της διαχείρισης της ελληνικής πόλης και της υπαίθρου.
 - Απόψεις της για την Θεσσαλονίκη και το ευρύτερο περιβάλλον της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα του ΤΕΕ-ΤΚΜ και στον ημερήσιο τύπο.
 - Από τον Ιανουάριο του 2006 διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης Σπουδές Δίπλωμα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Ξένες γλώσσες Αγγλικά (Proficiency) | Γαλλικά (Sorbonne 1)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη