27 Αυγ 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στη Βουλή δημοσίευμα του
1996 στο οποίο απεικονίζονται ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού, πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Νίκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας και το τότε στέλεχος του Συνασπισμού Ασημίνα Ξηροτύρη με κράνη στο πλευρό των μεταλλωρύχων χρυσού στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
Πρόκειται για επίσκεψη που είχε γίνει στο πλαίσιο απεργίας πείνας των μεταλλωρύχων οι οποίοι τότε διαμαρτύρονταν για το ότι η εταιρεία TVX είχε αφήσει επί μήνες απλήρωτους τους εργαζομένους.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν δίστασε τότε να φορέσει τη φόρμα και τα κράνη των μεταλλωρύχων και να μπει στις στοές των μεταλλείων ενώ στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για μεροκάματο του τρόμου. Είχε ζητήσει μάλιστα να ανοίξουν άμεσα τα μεταλλεία και οι μεταλλωρύχοι να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Σχολιάζοντας όλα τα παραπάνω ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία κάνοντας λόγο για εμπαιγμό των μεταλλωρύχων ενώ απάντησε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υποστήριξαν πως όποιος είναι με τους μεταλλωρύχους είναι υπάλληλος της ELDORADO λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δηλαδή μας λέτε ότι και ο Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ ήταν υπάλληλος της TVX;".

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ELDORADO;



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη