27 Αυγ 2015

11 ΄΄ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ΄΄ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Την προσοχή σας παρακαλώ - ακολουθούν σημαντικότατες γνώσεις.....


1. Οι γυναίκες που διαβάζουν ερωτικά μυθιστορήματα συνήθως έχουν διπλάσιους εραστές από εκείνες που γυρνούν την πλάτη στα άρλεκιν και τα παρεμφερή τους αναγνώσματα.
2. Το 73% των ανδρών που θα κάνεις σεξ θα έχει προκληθεί από έναν άντρα ο οποίος πιέζει στην πλάτη σου το μόριό του, ενώ αυτό βρίσκεται σε στύση κι εσύ προσπαθείς να κοιμηθείς.
3. Σύμφωνα με μία έρευνα του Women's Health και του Planned Parenthood, το 58% των 3385 γυναικών που ρωτήθηκαν, χρησιμοποιούν σπάνια ή καθόλου προφυλακτικά. Ντροπή!



4. Στην ίδια έρευνα, το 95% των γυναικών είπαν πως δε χρησιμοποιούν ποτέ προστασία κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.
5. Το μεγαλύτερο ανδρικό μόριο στον κόσμο ανήκει στον 44χρονο Jonah Falcon από την Νέα Υόρκη και φτάνει τα 34 εκατοστά όταν είναι σε στύση. Παρόλο που μπορεί κάποιος να τον ζήλευε, ο ίδιος έχει πει πως όταν βγάζει το παντελόνι του και μια γυναίκα αντικρίζει τα προσόντα του... τρέχει ουρλιάζοντας.
6. Όταν δυο άνθρωποι φιλιούνται ανταλλάσσουν από 10 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο βακτήρια.
7. O Χίτλερ και ο Ναπολέων είχαν μόνο έναν όρχι (ο καθένας).


8. Το τρίτο πιο δημοφιλές φαλλικό αντικείμενο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για τον αυνανισμό μετά τα δάχτυλα και τους δονητές, είναι τα κεριά.

9. Τα έμβρυα μπορούν να έχουν στύση.
10. Το κάπνισμα μπορεί να μικρύνει το πέος μέχρι και ένα εκατοστό. Κόφτε το όσο προλαβαίνετε.
11. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου της Indiana, μόνο το 64% των γυναικών ήρθε σε οργασμό κατά την τελευταία σεξουαλική τους επαφή. Απ' την άλλη, το 85% των ανδρών πιστεύει πως η σύντροφός τους είχε οργασμό την τελευταία φορά που έκαναν σεξ. Μα δεν σας έχω πει να μην προσποιείστε ρε κορίτσια;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη