29 Ιουλ 2015

«Έσπασε» το twitter η ατάκα του Τσίπρα «δεν είπα ότι μπορεί τα Μνημόνια να σκιστούν»

«Το μόνο που πήρε ο Τσίπρας από τη διαπραγμάτευση είναι κιλά», «Κοίτα που θα φτάσουμε να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για να
τιμωρήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», λίγα από τα tweets που κατέκλυσαν τον κοινωνικό δίκτυο

Με το #sto kokkino να «σπάει» το ελληνικό twitter η σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο «Κόκκινο» είχε σίγουρα πολλές αναγνώσεις...

Εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο, άλλοτε καυστικό, άλλες φορές περιπαικτικό και κωμικό και ουκ ολίγες τραγελαφικό, όλα όσα είπε στην εκτενή του συνέντευξη ο κύριος Τσίπρας.

«Δημοφιλής» σχολιασμός η ατάκα του πρωθυπουργού ότι «πριν τις εκλογές δεν είπα ότι μπορεί τα Μνημόνια να σκιστούν με ένα νόμο, μην παραπέμπετε σε μια ομιλία μου του 2012, ας αφήσουμε το πλαίσιο αυτό της λαϊκίστικης προσέγγισης».

«Το μόνο που πήρε ο Τσίπρας από τη διαπραγμάτευση είναι κιλά», «Κοίτα που θα φτάσουμε να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για να τιμωρήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ», «Αλέξη ήρεμα με τις κωλοτούμπες, σε βλέπει ο ΓΑΠ και γελά», «Καλά φάγατε το ΣΑΝΟ του 2012 ότι θα έσκιζε τα μνημόνια», είναι λίγα μόνο από τα tweets που κατέκλυσαν τον κοινωνικό δίκτυο.

Από τους χρήστες δεν έμεινε ασχολίαστη και η εξωτερική εμφάνιση του πρωθυπουργού, ο οποίος δείχνει να έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά...

Στα trends του twitter το #stokokkino βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα στην κορυφή...


Διαβάστε τα απολαυστικά τουιταρίσματα









 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη