29 Ιουλ 2015

Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο-Ζαρούλια

Αίρεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο όρος του κατ΄ οίκον περιορισμού με 24ωρη φύλαξη που είχε
επιβληθεί στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγο του Ελένη Ζαρούλια.άρση του περιοριστικού όρου για τον Ν. Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του γίνεται με δυο βουλεύματα του συμβουλίου Εφετών (1246-1247/201) με τα οποία αποφασίζεται η αντικατάσταση του συγκεκριμένου όρου με υποχρεωτική εμφάνιση των δυο κατηγορουμένων σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα.

Υπενθυμίζεται, πως άρση του όρου του κατ' οίκον περιορισμού για το κατηγορούμενο Νίκο Μίχο, έχει ζητήσει με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄ οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.

Να σημειωθεί τέλος πως με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη