13 Μαΐ 2015

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!

Διάβασα με ενδιαφέρον ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα Μπαλτά για την






Παιδεία.
Οι κλασικοί επαγγελματίες πολιτικοί μας παρευρέθησαν προσπαθώντας να κάνουν την παρουσία της εκκωφαντική.
Αναμφίβολα, ο Μπαλτάς είναι ένας Υπουργός Παιδείας που δεν έχει όραμα, θέλει να μας γυρίσει χρόνια πίσω…
Καταργεί την έννοια της αξιοκρατίας και της αριστείας στα πανεπιστήμια και επιδιώκει να επανέλθουμε σε ζοφερές περιόδους.
Η άλλη πλευρά όμως είναι ειλικρινής ;
Θα ήταν ειλικρινής και θα μπορούσε να πείσει, αν αποφάσιζε να κόψει κάθε δεσμό με τις κομματικές νεολαίες των πανεπιστημίων.
Κάτι τέτοιο όμως επ’ ουδενί δεν συμβαίνει.
Νέοι που δήθεν σπούδασαν και πήραν το πτυχίο τους με ραβασάκι της κομματικής νεολαίας, που εξεβίασαν καθηγητές και απαξίωσαν την αριστεία στα πανεπιστήμια,
αυτοί οι νέοι είναι συνεργάτες των πολιτικών, αναλαμβάνουν να τους φέρουν ψηφαλάκια με το αζημίωτο βέβαια και αποτελούν -δυστυχώς για την χώρα μας- τους μελλοντικούς πολιτικούς.
Αν πραγματικά θέλουν να γίνουν πειστικοί όλοι αυτοί οι πολιτικοί που παρευρέθησαν στην εκδήλωση εναντίον του Μπαλτά, θα πρέπει να ζητήσουν μετ’ επιτάσεως την κατάργηση των κομματικών νεολαιών στα πανπιστήμια. Και να μην τους δούμε σε λίγες μέρες να φωτογραφίζονται με τους νικητές κάποιας φοιτητικής παράταξης που κέρδισε τις φοιτητικές εκλογές. Αιδώς Αργείοι…
Στην ίδια εκδήλωση διαβάζω ότι ήταν συντονιστής ο Θάνος Βερέμης. Ποιος είναι αυτός; Μα αυτός που υποστηρίζει ότι η Αγία Λαύρα ήταν μύθευμα ο Καλοκοτρώνης έκανε… γενοκτονία στην Πελοπόννησο και το ελληνικό γένος γεννήθηκε το 1821, άρα καμία σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες!!
(ενδιαφέρον να ακούσετε τι έχει πει γι’ αυτόν τον κύριο ο Καργάκος https://www.youtube.com/watch?v=RyADf_3ajNw )
Να τα λέμε όλα λοιπόν!! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τιμητές… οι επιβραβεύοντες και ακολουθούντες τον ….νενεκισμό!!

πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη