26 Μαΐ 2015

Η ξανθιά σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη και η σχέση της με την... Μενεγάκη

Στην πρόσληψη μιας συμβούλου κομψής και γοητευτικής για να φροντίζει το δημόσιο προφίλ του, προχώρησε πρόσφατα ο




Γιάνης Βαρουφάλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», η όμορφη παρουσία που εκτελεί χρέη υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του υπουργού είναι η κ. Κωνσταντίνα Ευθυμίου, η οποία είχε φιλοξενηθεί σε ορισμένες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη. Ως διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας κοσμημάτων Li-La-Lo, είχε κληθεί η ίδια να παρουσιάσει τα προϊόντα του ελληνικού οίκου, τα περίτεχνα ενώτια, βραχιόλια, περιδέραια κ.λπ., τα οποία πρόβαρε πάνω της -ενίοτε και πάνω στην κυρία Ευθυμίου- η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η καλλίγραμμη σιλουέτα και το λαμπερό πρόσωπο της κυρίας Ευθυμίου προφανώς συνηγόρησαν στο να γίνει ακόμη πιο ευπρόσδεκτη στην εκπομπή «Ελένη». Και όπως συνήθως συμβαίνει με τους φιλοξενούμενους της κυρίας Μενεγάκη, η κυρία Ευθυμίου δεν απέφυγε τις κολακευτικές διαχύσεις της παρουσιάστριας, εισπράττοντας σχόλια του τύπου «δείτε πώς το χειροποίητο σκουλαρίκι πηγαίνει τέλεια με τα καταγάλανα υγρά μάτια της Κωνσταντίνας» κ.λπ.Δεν είναι ακριβώς γνωστό το πώς από τον οίκο Li-La-Lo, το ασήμι 925, τον χρυσό και τα καράτια του η κυρία Ευθυμίου βρέθηκε να φροντίζει τη δημόσια εικόνα του κ. Βαρουφάκη σε επίσημες -και πιθανώς κρίσιμες- εκδηλώσεις, όπως την πρόσφατη συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το να συγκρίνει κάποιος τον υπουργό με κόσμημα της κυβέρνησης αναμφίβολα θα ήταν εξαιρετικά τραβηγμένο. Στο Μέγαρο, πάντως, την προηγούμενη Δευτέρα, η κυρία Ευθυμίου βρισκόταν από πολύ νωρίς στα σκαλιά, ως προπομπός του κ. Βαρουφάκη και της συζύγου του. Οταν εκείνοι κατέφτασαν, η κυρία Ευθυμίου τους υποδέχθηκε εκδηλώνοντας μεγάλη οικειότητα, ιδιαίτερα με την κυρία Στράτου, με την οποία συνομιλούσε καθ’ οδόν προς την αίθουσα του συνεδρίου με ύφος εμπιστευτικό και ταυτόχρονα στενά φιλικό, σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Οπως ήταν φυσικό, η παρουσία της κυρίας Ευθυμίου δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Πολλοί εκ των παρευρισκομένων δημοσιογράφων και φωτογράφων ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ποια ήταν η γοητευτική κυρία με το άψογο και σοβαρό -όπως άρμοζε στην περίσταση- στυλ που συνόδευε το ζεύγος Βαρουφάκη. Την απορία για την ταυτότητα του νεοφερμένου προσώπου στον κύκλο του υπουργείου Οικονομικών επέτεινε το γεγονός ότι παρακολούθησε τη συνέλευση του ΣΕΒ ήσυχα και εξ αποστάσεως μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του κ. Βαρουφάκη.

Κατάγεται από το Αγρίνιο και πριν σαγηνευτεί από τη γοητεία των media ή τη λάμψη των κοσμημάτων, η κυρία Ευθυμίου σπούδασε στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε σε διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες, εμπλεκόμενη με διάφορα περιοδικά, όπως το «Young» ή αργότερα το «ΚΛΙΚ» και το «Men», όταν αυτά, στην αρχή της δεκαετίας του 2000, είχαν μεταβιβαστεί από τις εκδόσεις Τερζόπουλου στον ΔΟΛ. Κατόπιν η κυρία Ευθυμίου βρέθηκε για ένα διάστημα στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, με ειδίκευση στα ανδρικά περιοδικά του ομίλου, όπως το «Maxim» και το «Esquire».

Ως προς τα τυπικά προσόντα της, η υπερ-εικοσαετής εμπειρία της κυρίας Ευθυμίου και η περιπλάνησή της στους χώρους της επικοινωνίας, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ και των ΜΜΕ την καθιστούν απολύτως επαρκή για να πλαισιώσει τον νυν υπουργό Οικονομικών.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη