25 Απρ 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γ. Μίχος ανακοίνωσε πως θα
αποχωρήσει από τη θέση του καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ταυτόχρονα στις δημοτικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Γ. Μίχος, που εξελέγη στηριζόμενος από το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και είχε επιλεγεί ως υποψήφιος του κινήματος μέσα από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, φέρεται να διαβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει αφού προηγουμένως διασφαλίσει την ομαλή διαδοχή του.

Πηγές από το περιβάλλον του δημάρχου διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες ήθελαν τον κ. Μίχο να παραιτείται εξαιτίας απειλών που δέχτηκε για τον ίδιο και την οικογένειά του στη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα της εξόρυξης του χρυσού στις Σκουριές. 




Η ανακοίνωση 

«Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη.

Παραμένω πιστός στις αξίες που γέννησαν το «Κίνημα Ανάπτυξης», την ενότητα, τη δημιουργία και το δίκαιο αγώνα για να μην μετατραπεί ηπεριοχή μας σε τόπο βαριάς βιομηχανικής εκμετάλλευσης. 

Θα είμαι δίπλα στο νέο Δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη